GharibNavaz ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/e6db15_25cheater-2.mp4 توضیحات: در کنار Silent aim - پک غیر مجاز مجددا داره استفاده میشه , میدونید که وقتی کسی زمان بن ش به اتمام میرسه و وارد سرور میشه قانونی میاد روی صفحه که گفته شما نباید به تکرار این عمل و استفاده مجدد از این فایل های مخرب و باید قوانین سرور رو بهش احترام بزاری و پایین دکمه [Bashe] . پک شامل cleo یا sampfuns و سایر موارد دیگه هست دیگه نیاز نیست نام ببریم و مدیریت از من شما آگاه تر . ادمین مربوطه: @[Ali]VayKinG @Fascism
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 17 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/e6db15_25cheater-2.mp4 توضیحات: در کنار Silent aim - پک غیر مجاز مجددا داره استفاده میشه , میدونید که وقتی کسی زمان بن ش به اتمام میرسه و وارد سرور میشه قانونی میاد روی صفحه که گفته شما نباید به تکرار این عمل و استفاده مجدد از این فایل های مخرب و باید قوانین سرور رو بهش احترام بزاری و پایین دکمه [Bashe] . پک شامل cleo یا sampfuns و سایر موارد دیگه هست دیگه نیاز نیست نام ببریم و مدیریت از من شما آگاه تر . ادمین مربوطه: @[Ali]VayKinG @Fascism الان چع چیزی داره اذیتت میکنه رنگ اب هوا یا با دیگل بد میخوری less میزنی یا ایم قشنگ روته میگی silent ? بیاید pc check من نه cleo دارم الان ن sampfuns این مود ها هم نیازی به اینا نداره
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 19 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @GharibNavaz نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @The[Rz] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/e6db15_25cheater-2.mp4 توضیحات: در کنار Silent aim - پک غیر مجاز مجددا داره استفاده میشه , میدونید که وقتی کسی زمان بن ش به اتمام میرسه و وارد سرور میشه قانونی میاد روی صفحه که گفته شما نباید به تکرار این عمل و استفاده مجدد از این فایل های مخرب و باید قوانین سرور رو بهش احترام بزاری و پایین دکمه [Bashe] . پک شامل cleo یا sampfuns و سایر موارد دیگه هست دیگه نیاز نیست نام ببریم و مدیریت از من شما آگاه تر . ادمین مربوطه: @[Ali]VayKinG @Fascism هرگونه مودی ک برتری بده به پلیر ممنوع مثل parkour bmx spider god mod هرچی ک برتری بده ن اب و هوا رنگ و اینا
GharibNavaz ارسال شده در 25 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 1404 مود هایی که موجب تغییر آب و هوا شود. مود هایی که باعث Tuning وسایل نقلیه شود. مود هایی که موجب حرکت سریع تر یا عدم خستگی کارکتر شما شود. مود هایی که موجب تغییر نشانه ی اسلحه شما شود. مود هایی که موجب اجرای انیمیشن های خارج از محیط لانچر SA:MP شود. مود هایی که موجب دیدن یا پیدا کردن پلیر های دیگر از پشت دیوار یا مناطق غیر قابل دسترس شود. مود و اسکریپت هایی که موجب حرکات اتوماتیک یا انجام یک عمل خاص به صورت تکراری شود. مواردی مانند fpslimit که موجب ایجاد تفاوت در دمیج و ... شود. و...
GharibNavaz ارسال شده در 25 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 1404 اگر شما با این پکی که داری که فول غیر مجاز هست هم از نظر فایلی هم از نظر گیم پلی ٫ که مدیریت یعنی محمد رضا تاکید بر بن و جزء قوانین سرور هست - و اکانت شما بن نشه یعنی همه قوانین رفته زیر سوال . زمان PC check هرگونه مشاهده Cleo و sampfuns بن داره چه پر چه خالی - حالا میخوای بگی که مثلاً با این پک بیای کسی بهت گیر نامیده ؟ یعنی تایید کردن پک غیر مجاز رو ؟ از صحبتت اینو میشه فهمید . چون لحن صحبتت انگار مشکلی نداری با این موضوع پس طبق گفته تو٫ ما هم پک بریزیم که طبق معمول Cleo و sampfuns و در PC check هم بن نمیدن دیگه؟؟
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 هم اکنون، GharibNavaz گفته است: اگر شما با این پکی که داری که فول غیر مجاز هست هم از نظر فایلی هم از نظر گیم پلی ٫ که مدیریت یعنی محمد رضا تاکید بر بن و جزء قوانین سرور هست - و اکانت شما بن نشه یعنی همه قوانین رفته زیر سوال . زمان PC check هرگونه مشاهده Cleo و sampfuns بن داره چه پر چه خالی - حالا میخوای بگی که مثلاً با این پک بیای کسی بهت گیر نامیده ؟ یعنی تایید کردن پک غیر مجاز رو ؟ از صحبتت اینو میشه فهمید . چون لحن صحبتت انگار مشکلی نداری با این موضوع پس طبق گفته تو٫ ما هم پک بریزیم که طبق معمول Cleo و sampfuns و در PC check هم بن نمیدن دیگه؟؟ 11 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: مود هایی که موجب تغییر آب و هوا شود. مود هایی که باعث Tuning وسایل نقلیه شود. مود هایی که موجب حرکت سریع تر یا عدم خستگی کارکتر شما شود. مود هایی که موجب تغییر نشانه ی اسلحه شما شود. مود هایی که موجب اجرای انیمیشن های خارج از محیط لانچر SA:MP شود. مود هایی که موجب دیدن یا پیدا کردن پلیر های دیگر از پشت دیوار یا مناطق غیر قابل دسترس شود. مود و اسکریپت هایی که موجب حرکات اتوماتیک یا انجام یک عمل خاص به صورت تکراری شود. مواردی مانند fpslimit که موجب ایجاد تفاوت در دمیج و ... شود. و... اینو بگم من اب و هوا رو تغیر ندادم رنگشون عوض شده 2 هیچ کدوم از اینای م گفتیو ندارم
WilliamButcher ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 هم اکنون، GharibNavaz گفته است: اگر شما با این پکی که داری که فول غیر مجاز هست هم از نظر فایلی هم از نظر گیم پلی ٫ که مدیریت یعنی محمد رضا تاکید بر بن و جزء قوانین سرور هست - و اکانت شما بن نشه یعنی همه قوانین رفته زیر سوال . زمان PC check هرگونه مشاهده Cleo و sampfuns بن داره چه پر چه خالی - حالا میخوای بگی که مثلاً با این پک بیای کسی بهت گیر نامیده ؟ یعنی تایید کردن پک غیر مجاز رو ؟ از صحبتت اینو میشه فهمید . چون لحن صحبتت انگار مشکلی نداری با این موضوع پس طبق گفته تو٫ ما هم پک بریزیم که طبق معمول Cleo و sampfuns و در PC check هم بن نمیدن دیگه؟؟ تو خودتم پک داری مینی مپ فرق داره
GharibNavaz ارسال شده در 25 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 1404 اینو جای دیگه نگو میخندن بهت اون با پک نیس 😂😂😂😂 حرف از تجربه میزنی بعد اینو خودت خندت نمیگیره ؟ پک هم باشه که نیس مجازه - کلا داری قاطی میکنی میدونم درکت میکنم .
MrTakPar ارسال شده در 25 خرداد، 1404 ارسال شده در 25 خرداد، 1404 با عرض سلام و احترام، درباره شکایت مطرحشده مبنی بر استفاده از "ایم بات" و "پک غیرمجاز"، پس از بررسی دقیق، تصمیم زیر را اعلام میکنم: 1. **درباره اتهام ایم بات**: هیچ مدرک معتبری که نشاندهنده استفاده از ایم بات یا هرگونه ابزار خودکار برای بهبود هدفگیری یا ایجاد برتری غیرمنصفانه در بازی باشد، ارائه نشده است. بنابراین، این اتهام قابل اثبات نیست. 2. **درباره پک غیرمجاز**: مودها یا پکهایی که در این مورد استفاده شدهاند، صرفاً جنبه ظاهری یا بهبود تجربه کاربری دارند و هیچگونه برتری غیرمنصفانهای در رقابت یا گیمپلی ایجاد نمیکنند. طبق قوانین، مودهای غیرمجاز آنهایی هستند که مزیت رقابتی ناعادلانهای فراهم کنند، و مودهای مورد بحث در این دسته قرار نمیگیرند. با توجه به کافی نبودن مدارک، این شکایت رد میشود. با احترام .
GharibNavaz ارسال شده در 25 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 1404 خیر خیر هلپر عزیز - به پذیر که قبول نکنم - اصلا این صحبت رو من نمی پذیرم و در پیشنهادات صحبتی داشتم با مدیر که در چارچوب قوانین هست . و این شکایت اصلا این گونه نباید برسی بشود با تمام احترام و زحماتتون .
ارسالهای توصیه شده