MAURON ارسال شده در 31 خرداد، 1404 ارسال شده در 31 خرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد:@Topol نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:@[Ali]Vayking نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :@MrTopol رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Chief Helper مدارک شکایت: توضیحات:سلام آقا ما امروز اومدیم سرور دیدیم آقا @Barad_Deep مارو از کلن کیک کرده اومدیم گفتیم خوب اشکالی نداره اومدم باهاش ضحبت کردم میگه منفی دادی میگم خو دوباره اینوایت بده میرم جمع میکنم میگه نمیخوام منم گفتم اکی بعد آقا علی وایکینگ اومد مارو میوت داد به دلیل ادب حالا ما فقط گقتیم **** کلمه فیلتر شده **** حالا بماند آقا بعد همین آقای @Barad_Deep چند روز پیش خودش داشت فحش ناموس و مادر و همچی میداد بعد بهش میگم اون موقعی که آدم جمع میشن فحش میدن چرا نیستی موقعی که ما هستیم فقط مارو میوت میدی؟ بعد میگه برو انجمن پست بزار بررسی میشه حالا من چند روز پیش انجمن گذاشتم پیشنهاد دادم به سرور اومده اخطار داده اکانت ام ام بن کرده تروخدا پیگیری کنید ممنون خدا نگهدار (آقا دیگه نتوسنتم عکس بگیرم انقدر چت دادن ببخشید)
[Ali]VayKinG ارسال شده در 31 خرداد، 1404 ارسال شده در 31 خرداد، 1404 درود خسته نباشید نکته اول: ما نمیتونیم بدون هیچ مدرکی بازیکن های سرور رو جریمه کنیم. شما در چنین شرایطی از فحاشی ان ها باید عکس بگیرید و شکایت کنید تا بررسی بشه. نکته دوم: اکانت انجمن شما به دلیل تبلیغ(اسم سرور) محروم شد. لطفا قبل از هر اقدامی قوانین عمومی سرور رو حتما بخونید. مدرک میوت شما: 1
MAURON ارسال شده در 31 خرداد، 1404 سازنده ارسال شده در 31 خرداد، 1404 خو یه **** کلمه فیلتر شده **** گفتم اون فحش مادر داده چرا میوت نمیدی؟
MrTakPar ارسال شده در 31 خرداد، 1404 ارسال شده در 31 خرداد، 1404 با سلام . تصمیم ادمین صحیح بوده شما اقدام به فحاشی کردید و میوت شدید ، اگر شاهد فحاشی کردن بازیکنان بودید میتونید از دستور /Report استفاده کنید یا مدرک تهیه کنید و در انجمن ثبت شکایت کنید تا مجازات اعمال شود . بسته شد .
ارسالهای توصیه شده