Homelander ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 نام شاکی : @Sajjad_Shahi رنک شاکی : Player نام کسی که از او شکایت دارم : @Amo_Mohammad رنک ایشان: Helper مدرک: Click Me توضیحات: خیلی مشکوک Damage میدادن و همچنین مشکوک به No Reload بودن از طرف بنده ، درخواست بررسی توسط تیم حرفه ای استف رو داشتم ؛ با تشکر فراوان❣️ ادمین مربوطه : @Amir @MrTakPar 1
KHaEN ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 دورد من اونجا بودم دیدم نت پریده relog دادم و شما اونجا برای من ای آف کی بودید
KHaEN ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 بعد اگر ایم بود گان به طرف شما نشونه گیری میشد 1
Kipol1 ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 با سلام قصد دخالت ندارم همین طور که میبیند @Amo_Mohammadداره به طرف جلو تیر میزنه ایمی وجود نداره و شاید مشکل از شما باشه نتتون خراب باشه یا نت @Amo_Mohammad 2
Kipol1 ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 اگه بیشتر دقت کنید. میبینید که ایشون یه جا وایساده و داره تیر به جلو میزنه اگه نتش اوکی بود حرکت میکرد از نظر من مشکل نت هست👍 1
Homelander ارسال شده در 10 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 10 تیر، 1404 هم اکنون، Kipol1 گفته است: اگه بیشتر دقت کنید. میبینید که ایشون یه جا وایساده و داره تیر به جلو میزنه اگه نتش اوکی بود حرکت میکرد از نظر من مشکل نت هست👍 اولا که دلیل منطقی برای دخالت شما نمیبینم ، ولی اوکی گیریم نتشون مشکل داشته باشه از no reload صرف نظر کنیم ، همه 3 تا تیرشون مستقیم خورد به من که اگه ب قول خودشون و شما مشکل نت باشه یعنی من براشون TP میشم اینور و اونور ولی هر 3 تا شاتشون به من برخورد کرد! پس شما داری یه دلیل دیگه به من و ادمین میدید ک به داشتن چیت ایشون مطمئن تر شیم ، بسیار ممنونم از همکاری شما با بنده و کمک ب تصمیم درست تیم استف♥️♥️ @[Ali]VayKinG این مورد رو هم مد نظر قرار بدید ، با تشکر 1
KHaEN ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 10 دقیقه قبل، Sajjad_Shahi گفته است: اولا که دلیل منطقی برای دخالت شما نمیبینم ، ولی اوکی گیریم نتشون مشکل داشته باشه از no reload صرف نظر کنیم ، همه 3 تا تیرشون مستقیم خورد به من که اگه ب قول خودشون و شما مشکل نت باشه یعنی من براشون TP میشم اینور و اونور ولی هر 3 تا شاتشون به من برخورد کرد! پس شما داری یه دلیل دیگه به من و ادمین میدید ک به داشتن چیت ایشون مطمئن تر شیم ، بسیار ممنونم از همکاری شما با بنده و کمک ب تصمیم درست تیم استف♥️♥️ @[Ali]VayKinG این مورد رو هم مد نظر قرار بدید ، با تشکر من اونجا بودم اومدم به شما 3 تا 4 تایی زدم بعد دیدم از سرور کیک شدم و اون چهار تا رو با reload زدم اگه شک دارین به ادمین بگین پیسی چک کنن @[Ali]VayKinG
Homelander ارسال شده در 10 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 10 تیر، 1404 هم اکنون، Amo_Mohammad گفته است: من اونجا بودم اومدم به شما 3 تا 4 تایی زدم بعد دیدم از سرور کیک شدم و اون چهار تا رو با reload زدم اگه شک دارین پیسی چک کنن فک نمیکنم سال 2025 موقع مناسبی برای عمل PC CHECK باشه و بنظرم بجای اسپم بیمورد اگه مدرکی ندارین منتظر قضاوت باشین ، من اینو بهتون قول میدم که حق به حق دار در جای و مکان درستش خواهد رسید و اگه از خودتون مطمئنید از هیچی ترسی نداشته باشین♥️ 1
KHaEN ارسال شده در 10 تیر، 1404 ارسال شده در 10 تیر، 1404 اگه میشه سریع تر رسیدگی کنید @[Ali]VayKinG❤️❤️
[Ali]VayKinG ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 درود در فیلم ارسالی شما هیچ چیتی یافت نشد به دلیل لگ بودن هلپرخاطی که در فیلم شما کامل مشخص است. و شما برای رسیدگی بهتر موظف بودید بعد از درگیری یا هنگام درگیری از پینگ هلپر عکس یا فیلم میگرفتید. همچنین ادعای هلپر بر لفت دادن ایشون به دلیل لگ. منتظر چک کردن لاگ سرور توسط مدیریت هستیم. رسیدگی و بسته شد 1
ارسالهای توصیه شده