Rtin ارسال شده در 11 تیر، 1404 ارسال شده در 11 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[[OwL]Frank_C] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @_SaBeR_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Sajjad_Shahi مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 46 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: - مدارک شکایت: Click Here توضیحات: طبق ویدیو که میبینید این پلیر کل امروز به دنبال بنده بودن و پشت سر هم تا میتونستن DM کردن بماند که چرا جراتی نداشتن فایت بدن و همچنین در فایت های بین من و پلیر های دیگه میومدن و اذیت میکردن که توی ویدیو مشخص هست. درخواست مجازات شدید دارم به دلیل انجام مکرر این کار و به هم ریختن نظم سرور قسمت آخر ویدیو رو حتما چندین بار ببینید ! راستی راستی صدای ویدیو رو هم قطع کردم تا یک سری ها بخاطر صدای موزیک گریشون نگیره ادمین مربوطه: @Amir @MrTakPar 1
Rtin ارسال شده در 11 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 1404 20 دقیقه قبل، _SaBeR_ گفته است: ادمین به این قضیه رسیدگی کردن و میوت شدم چیز دیگه ای برا ارائه نداشتی؟
[Ali]VayKinG ارسال شده در 12 تیر، 1404 ارسال شده در 12 تیر، 1404 درود مدرک شما معتبر است پلیر خاطی به دلیل DM های مکرر به مدت 30 دقیقه زندانی خواهد شد موضوع رسیدگی و بسته شد. 2 1
ارسالهای توصیه شده