HaZarD ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.ReZaSeZar نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.baby. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1080 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:بازیکن مدارک شکایت: توضیحات:در سرور فحاشی و کل میکند و هرچی هم بهشون اخطار میدن حرف گوش نمیکند و ادامه میده...لطفا رسیدگی شود.
HaZarD ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 یک شاهد دارم @.[QuEeN]. مدرک هم داره
GraphichS ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 در 9 دقیقه قبل، ReZaSeZar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:.ReZaSeZar نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.baby. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1080 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:بازیکن مدارک شکایت: توضیحات:در سرور فحاشی و کل میکند و هرچی هم بهشون اخطار میدن حرف گوش نمیکند و ادامه میده...لطفا رسیدگی شود. player baby فحش های ناموسی به این پلیر میدن بنده درخواست میوت طولانیه این پلیر دارم
.baby. ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 با سلام خدمت شما و همکاران گرامی بله من قبول دارم که فهش دادم ولی شما این رو مد نظر داشته باشید که ایشون هم چند تا ایمو جی بد فرستادن و ایشون cuf میکرد و jail نمیداد و منم اعصابم خورد شد و به ایشون فهش دادم
HaZarD ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 در 7 دقیقه قبل، .baby. گفته است : با سلام خدمت شما و همکاران گرامی بله من قبول دارم که فهش دادم ولی شما این رو مد نظر داشته باشید که ایشون هم چند تا ایمو جی بد فرستادن و ایشون cuf میکرد و jail نمیداد و منم اعصابم خورد شد و به ایشون فهش دادم مدرک داری برای ایموجی هام؟ @.[QuEeN]. تو چی؟هیچی اصن ایموجی فرستادم؟ من کاف هم نکردم فقط کیل میدادم اصن هر کی میخوایید بپرسید تو سرور ببینید ایموجی فرستادم اون موقع؟
HaZarD ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 [15:25:03] {00FF00}[Sarvan] {FFFFFF}.baby.(11):{ffffff} cuf shakh koniii [15:25:08] Vehicle help. /neon | /ej (ID) | /tun | /radio [15:25:09] {00FF00}[Sarvan] {4286F4}ReZaSeZar(8):y [15:25:20] [Sarvan].baby.(11): _)_ y
HaZarD ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ایموجی خودش فرستاده فکر میکنه پیگری نمیشه کرد ? برو تو چت لاگ نگا کن ببین میتونی از منم پیدا کنی یا نه
.baby. ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 1398 ببین دوست عزیز من حوصله سر و کله زدن با شما رو ندارم من قبول دارم که فحش دادم و قبول دارم که کارم اشتباه بوده حالا شما منتظر باش تا ادمین بیاد و هر کار لازمه انجام بده باتشکر و بدرود.
GraphichS ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 در 16 ساعت قبل، ReZaSeZar گفته است : مدرک داری برای ایموجی هام؟ @.[QuEeN]. تو چی؟هیچی اصن ایموجی فرستادم؟ من کاف هم نکردم فقط کیل میدادم اصن هر کی میخوایید بپرسید تو سرور ببینید ایموجی فرستادم اون موقع؟ بنده نمیدونم کاف میکرد جایل میداد یا نه چون من در زون بودم
DrError مهمان ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 1398 با سلام. پلیر @.baby. به دلیل فحاشی ناموسی در چت پابلیک به مدت 15 دقیقه میوت ( بیصدا ) شد. با تشکر تیم مدیریت تیم ارناگیم.
ارسالهای توصیه شده