Barad_Deep ارسال شده در 21 تیر، 1404 ارسال شده در 21 تیر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Barad_Deep نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @HajFarHaN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : __ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 4k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: None مدارک شکایت: توضیحات: در /mail به اسم من توهین میکنه . درخواست بن ادمین مربوطه: @Amir
HajFarHaN ارسال شده در 21 تیر، 1404 ارسال شده در 21 تیر، 1404 من که توهین خاصی نکردم و فقط کلمه Dick رو بکار بردم و درجه توهینش خیلی کمتره 1 ساعت قبل، Barad_Deep گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Barad_Deep نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @HajFarHaN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : __ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 4k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: None مدارک شکایت: توضیحات: در /mail به اسم من توهین میکنه . درخواست بن ادمین مربوطه: @Amir
Barad_Deep ارسال شده در 21 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1404 عزیز قوانینو بخون بن داره ولی چون بچه گلی هستی شکایتو پس میگیرم.لطفا پستو ببندید
Amir ارسال شده در 21 تیر، 1404 ارسال شده در 21 تیر، 1404 ۱ ساعت قبل، Barad_Deep گفته است: عزیز قوانینو بخون بن داره ولی چون بچه گلی هستی شکایتو پس میگیرم.لطفا پستو ببندید بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده