[Ali]VayKinG ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر درود مشکل از سمت دیتاسنتره سرور های کل ایرانه بزودی درست میشه
Run ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر 19 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: سرور کی ان میشه اخه 20 مین دیگه evente یکم دیر تر برگذار میکنن خب چه عجله ای میکنی 7
Amo_SepehR ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر 19 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است: درود مشکل از سمت دیتاسنتره سرور های کل ایرانه بزودی درست میشه اعلام میکنید که چه موقعی اونت شروع میشه؟
Barad_Deep ارسال شده در 14 مهر سازنده ارسال شده در 14 مهر 11 ساعت قبل، iAmAmirAli گفته است: یکم دیر تر برگذار میکنن خب چه عجله ای میکنی لطفا با acc multi لایک نکنید اینطوریه منم میام لایک میکنم پستامو
Run ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر 3 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: لطفا با acc multi لایک نکنید اینطوریه منم میام لایک میکنم پستامو صحیح 1
Barad_Deep ارسال شده در 14 مهر سازنده ارسال شده در 14 مهر حالا لایک کن با میولتی ولی برای منم لایک کن :)
Guardian ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر 1 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: حالا لایک کن با میولتی ولی برای منم لایک کن :) صحیح x2
[021]SKaBaRD ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر 12 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: لطفا با acc multi لایک نکنید اینطوریه منم میام لایک میکنم پستامو چقد پیگیر ملتی تو برو دنبال زندگیت پسر جان سخت نگیر
Amir ارسال شده در 14 مهر ارسال شده در 14 مهر سرور بزودی ران و زمان جدید ایونت اطلاع رسانی خواهد شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده