Barad_Deep ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 درود موضوع درخواست انبن کار نمیکرد مجبور شدم اینجا پستمو بزارم. بنده دیروز به جناب آقای @.Soltan. id روبیکا خویش رو دادم. امروز اومدم به سرور برم دیدم Vacban شدم. توسط آقای @[Ali]VayKinG به دلیل id دادن. بنده اصلا نمیدونستم که id روبیکا بدم بن داره. فکر میکردم فقط تبلیغ سرور بن داره. بار اولم هم هست. بنده از کسی شاکی نیستم و فقط تقاضای بخشش رو دارم چون نمیدونستم. با تشکر از تیم استف. 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 درود تمامی پلیرها-ادمین ها. موظف به خوندن تمامی قوانین سرور میباشند. شما بقیر از @.Soltan. به چندنفر دیگه هم ایدی داده بودید. لطفا تمام قوانین سرور رو مطالعه کنید که همچین مواردی پیش نیاد شما مجاز به ارتباط گیری خارج از مجموعه ارناگیم نیستید و هرگونه رد و بدل کردن شمارههمراه، آیدی تلگرام دیسکورد و هرگونه شبکه اجتماعی خلاف قوانین می باشد. در صورت تخطی تمامی حساب های کاربری شما برای همیشه از سرور محروم و تمامی اموال شما به نفع سرور ضبط خواهد شد. بررسی به این پست به شخص جناب @Amir سپرده میشه. منتظره جواب نهایی بمونید.
Amir ارسال شده در 25 تیر، 1404 ارسال شده در 25 تیر، 1404 درود اقدام ادمین کاملا صحیح بوده است. اما مجازات شما با توجه به بخشش ادمین و در نظر گرفتن سوابق و معیارهای سنجیده شده به 15 روز بن تغییر کرد، توجه داشته باشید این بخشش فقط 1 بار است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده