رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کابری شاکی: @[Mr]Amir
  • نام کابری متخلف : @Barad_Deep
  • مدارک شکایت: رلوگ رو چک کنید و اعتماد کردن به پلیر 
  • موضوع شکایت: وسط معامله لف دادن
  • نام ادمین ناظر: @Amo_Sepehr
  • زمان انجام معامله: حدود 8:12 دقیقه 
  • سایر توضیحات: حدود ساعت 8:12 دقیقه شب بود که قرار بود از اقای @Barad_Deep یک خونه سمت Gun Shop 2 بخرم با قیمت 2 میلیارد و 500 .ما اون پول رو جور کردیم و حدود ساعت 8 شب داشتیم معامله رو اونجام میدادیم .
  • وقتی که من کل پول رو زدم ایشون لف دادن از بازی 
  • حتی چند دقیقه بعد هم اومد ، ولی دوباره لف داد 
  • نکته : از اول معامله هم اقای @Amo_Sepehrبا من بودن و شاهد این حرف هایی که زدم هستند .
  • و اینکه 2 بار لف دادن 
  • درخواست پیگیری : @[Ali]VayKinG @Amir

arenagame_samp
ارسال شده در
هم اکنون، [Mr]Amir گفته است:
  • نام کابری شاکی: @[Mr]Amir
  • نام کابری متخلف : @Barad_Deep
  • مدارک شکایت: رلوگ رو چک کنید و اعتماد کردن به پلیر 
  • موضوع شکایت: وسط معامله لف دادن
  • نام ادمین ناظر: @Amo_Sepehr
  • زمان انجام معامله: حدود 8:12 دقیقه 
  • سایر توضیحات: حدود ساعت 8:12 دقیقه شب بود که قرار بود از اقای @Barad_Deep یک خونه سمت Gun Shop 2 بخرم با قیمت 2 میلیارد و 500 .ما اون پول رو جور کردیم و حدود ساعت 8 شب داشتیم معامله رو اونجام میدادیم .
  • وقتی که من کل پول رو زدم ایشون لف دادن از بازی 
  • حتی چند دقیقه بعد هم اومد ، ولی دوباره لف داد 
  • نکته : از اول معامله هم اقای @Amo_Sepehrبا من بودن و شاهد این حرف هایی که زدم هستند .
  • و اینکه 2 بار لف دادن 
  • درخواست پیگیری : @[Ali]VayKinG @Amir

مشتی جدیدا خیلی ازت داره کلاه برداری میشه ها 😂 

قصد دخالت نداشتم for fun

• Like 1
ارسال شده در

درود. بزارین چند نکته رو بگم. اول اینکه من به شما گفتم کار دارم شما گفتین تروخدا سری بده. شما تا پولو زدین 30 دقیقه طول کشید! و بعد تایم خوردین و 5 دقیقه هم اینجا طول کشید! بعدش هی میگفتین برینگ میگفتم cmd ندارم سریع بیا. بنده هم همونطور که گفته بودم اون کار برام پیش اومد و مجبور شدم برم. عذر خواهی میکنم. ولی 15 دقیقه بعد ایومدم دیدم شما نیستین و دوست شما سپهر هست. اومدم داشتم بهش میگفتم بگو بیاد که راس ساعت 8:02 دقیقه برق خوانه ما رفت و به مدت 2 ساعت نیومد. من جایی فرار نمیکنم که. هنوزم پای معامله هستم. اما رفتم حساب کردم دیدم شما 2.2میلیارد برام واریز کردین و قرار ما 2.5 میلیارد بود. بیاین سرور 300 میلیون بزنید خونه رو تحویل بگیرید.

• Like 1
ارسال شده در

میگم 15 دقیقه لفت دادم اومدم سریع ساعت 8:02 بود که برق رفت. بعدش گقتم کله پولو نزدی 300 میل مونده بیا بده خونه رو بگیر

• Like 1
ارسال شده در

درود

لطفا از تمام مراحل معاملات خود اسکرین شات بگیرید که زمانی به مشکل خوردید ارائه دهید.

و حتما از تیم استف سرور در زمان معامله درخواست کنید به عنوان ناظر حضور داشته باشند.

بسته شد.

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...