[Mr]Amir ارسال شده در 20 مهر ارسال شده در 20 مهر نام کابری شاکی: @[Mr]Amir نام کابری متخلف : @Barad_Deep مدارک شکایت: رلوگ رو چک کنید و اعتماد کردن به پلیر موضوع شکایت: وسط معامله لف دادن نام ادمین ناظر: @Amo_Sepehr زمان انجام معامله: حدود 8:12 دقیقه سایر توضیحات: حدود ساعت 8:12 دقیقه شب بود که قرار بود از اقای @Barad_Deep یک خونه سمت Gun Shop 2 بخرم با قیمت 2 میلیارد و 500 .ما اون پول رو جور کردیم و حدود ساعت 8 شب داشتیم معامله رو اونجام میدادیم . وقتی که من کل پول رو زدم ایشون لف دادن از بازی حتی چند دقیقه بعد هم اومد ، ولی دوباره لف داد نکته : از اول معامله هم اقای @Amo_Sepehrبا من بودن و شاهد این حرف هایی که زدم هستند . و اینکه 2 بار لف دادن درخواست پیگیری : @[Ali]VayKinG @Amir
Run ارسال شده در 20 مهر ارسال شده در 20 مهر هم اکنون، [Mr]Amir گفته است: نام کابری شاکی: @[Mr]Amir نام کابری متخلف : @Barad_Deep مدارک شکایت: رلوگ رو چک کنید و اعتماد کردن به پلیر موضوع شکایت: وسط معامله لف دادن نام ادمین ناظر: @Amo_Sepehr زمان انجام معامله: حدود 8:12 دقیقه سایر توضیحات: حدود ساعت 8:12 دقیقه شب بود که قرار بود از اقای @Barad_Deep یک خونه سمت Gun Shop 2 بخرم با قیمت 2 میلیارد و 500 .ما اون پول رو جور کردیم و حدود ساعت 8 شب داشتیم معامله رو اونجام میدادیم . وقتی که من کل پول رو زدم ایشون لف دادن از بازی حتی چند دقیقه بعد هم اومد ، ولی دوباره لف داد نکته : از اول معامله هم اقای @Amo_Sepehrبا من بودن و شاهد این حرف هایی که زدم هستند . و اینکه 2 بار لف دادن درخواست پیگیری : @[Ali]VayKinG @Amir مشتی جدیدا خیلی ازت داره کلاه برداری میشه ها 😂 قصد دخالت نداشتم for fun 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 20 مهر ارسال شده در 20 مهر درود منتظر ارائه توضیحات از سوی @Barad_Deep هستیم. 1
Barad_Deep ارسال شده در 21 مهر ارسال شده در 21 مهر درود. بزارین چند نکته رو بگم. اول اینکه من به شما گفتم کار دارم شما گفتین تروخدا سری بده. شما تا پولو زدین 30 دقیقه طول کشید! و بعد تایم خوردین و 5 دقیقه هم اینجا طول کشید! بعدش هی میگفتین برینگ میگفتم cmd ندارم سریع بیا. بنده هم همونطور که گفته بودم اون کار برام پیش اومد و مجبور شدم برم. عذر خواهی میکنم. ولی 15 دقیقه بعد ایومدم دیدم شما نیستین و دوست شما سپهر هست. اومدم داشتم بهش میگفتم بگو بیاد که راس ساعت 8:02 دقیقه برق خوانه ما رفت و به مدت 2 ساعت نیومد. من جایی فرار نمیکنم که. هنوزم پای معامله هستم. اما رفتم حساب کردم دیدم شما 2.2میلیارد برام واریز کردین و قرار ما 2.5 میلیارد بود. بیاین سرور 300 میلیون بزنید خونه رو تحویل بگیرید. 1
Barad_Deep ارسال شده در 21 مهر ارسال شده در 21 مهر میگم 15 دقیقه لفت دادم اومدم سریع ساعت 8:02 بود که برق رفت. بعدش گقتم کله پولو نزدی 300 میل مونده بیا بده خونه رو بگیر 1
Barad_Deep ارسال شده در 21 مهر ارسال شده در 21 مهر میتونید لاگ چک کنید بار دوم 8:02 لفت ندادم برق رفت تایم خوردم 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 21 مهر ارسال شده در 21 مهر درود لطفا از تمام مراحل معاملات خود اسکرین شات بگیرید که زمانی به مشکل خوردید ارائه دهید. و حتما از تیم استف سرور در زمان معامله درخواست کنید به عنوان ناظر حضور داشته باشند. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده