HajFarHaN ارسال شده در 31 تیر، 1404 ارسال شده در 31 تیر، 1404 نام کسی که از او شکایت دارید:[Ali]Vayking امتیاز کسی که از او شکلیت دارید:13k رنک کسی که شکایت دارید:Falcon آقا من آنرنک شدم مدرک میخوام ما که ایم علی رو زدیم واس اینکه فرم خالی نمونه چون آنرنکمو اون زده من که فهمیدم که مدرکمو داده منتها اومدم اینجا همه بفهمن با چجور آدمی روبهرو هستن اینم یادتون باشه با این کارا به جایی نمیرسین @_ShayaN_ @_StRaNgEr_
HajFarHaN ارسال شده در 31 تیر، 1404 سازنده ارسال شده در 31 تیر، 1404 از هردو هلپر مدرک میخوام حواستون باشه تیم مدیریت 1 1
.._StRaNgEr_.. ارسال شده در 31 تیر، 1404 ارسال شده در 31 تیر، 1404 بقیه ابیوز ها و سایر موارد هم به کنار
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مرداد، 1404 ارسال شده در 2 مرداد، 1404 درود مدرک شما ارائه داده شد طبق قوانین سرور: هرگونه زدن CMD به عنوان تست، خنده و هرنوعی ! چه بر روی پلیر یا دوستانتان به دلیل لاگ شدن آن و امتیاز منفی برای پلیر، مجاز نمی باشد و برای بار اول اخطار و بار دوم به بعد 2 الی 4 روز آنرنک به همراه دارد. همچنین اگر پلیر تا 48 ساعت از ادمین مربوطه شکایت نکند، بعدا این امتیاز یا بن و ... حذف نمی شود لطفا قوانین مربوط به رنک های خریداری شده رو مطالعه کنید موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده