Peace ارسال شده در 4 مرداد، 1404 ارسال شده در 4 مرداد، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Run نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : الله رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : FalCoN مدارک شکایت: توضیحات: احساس میکنم به صورت خیلی عجولانه سی ام دی زدن. قبول دارم بنده سو استفاده از "Adv Log" کردم ولی استفاده ی بد یا نادرست نبوده صرفا اول درخواست کیل کردم از هلپر با استفاده از "Adv Log" به دلیل اینکه میوت بودم و بعدش هم تشکر چند دقیق بعد هم درخواست کردم بیان بنزین ماشینمو پر کنن بعد اینکه از آقای @Amo_Mohammad تشکر کردم چند دقیقه بعد آقای وایکینگ وارن داد. 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 مرداد، 1404 ارسال شده در 5 مرداد، 1404 درود خودتون گفتید که سو استفاده کردید و استفاده درست یا نادرست نداره چون میوت هم بودید. اقدام شما باعث بهم ریختن لاگ تبلیغات میشود برای درخواست های کمک میتونید از دستور /Help استفاده کنید. 2
Amir ارسال شده در 5 مرداد، 1404 ارسال شده در 5 مرداد، 1404 درود اقدام ادمین درست بوده. سوء استفاده از باگ ADV LOG مجاز نبوده و با مجازات همراه است. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده