Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @KoktolmolotoF نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KomiSeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : elite مدارک شکایت: توضیحات: حین cuff پلیر bring میده تا جلوگیری کنه از /ar و jail و abuse یا پشت هم Goto میکرد تا نشه بردش jail 1
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 با سلام درورد شکایت شما بی مورد است بنده بهشون Goto کردم ولی تو cuf گوتو میشه و بر میگرده و یکبار این کارو کردم و به شما اسیب نزدم و cuf شدم
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 لطفا این تایم رو داخل Log سرور چک کنید ۳ بار این کا رو کردن - اگر ۳ بار goto نکرده بود بنده رو Vac بن کنید - دوما : تو اصلا اجازه نداری حین cuff هی با Goto باگ بزنی که بخوای jail نشی
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 اینم دروغ بعدیش - ببنید این مال همون تایم هست که cuff بوده هم ساعت رو مشاهده کنید - goto کرده حتی داخل مپ هم نیست - این تایم هم میتونید داخل log سرور چک کنید - تو چت ببینید هی ss میگرفتم وقتی با Goto میرفت - حتی میتونم بگم رو چه پلیری goto میکرد اسم پلیر : Nima - لطفا لاگ سرور هم چک کنید که هیچ جای سوالی نباشه .
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 15 دقیقه قبل، KoktolmolotoF گفته است: اینم دروغ بعدیش - ببنید این مال همون تایم هست که cuff بوده هم ساعت رو مشاهده کنید - goto کرده حتی داخل مپ هم نیست - این تایم هم میتونید داخل log سرور چک کنید - تو چت ببینید هی ss میگرفتم وقتی با Goto میرفت - حتی میتونم بگم رو چه پلیری goto میکرد اسم پلیر : Nima - لطفا لاگ سرور هم چک کنید که هیچ جای سوالی نباشه . بنده گفتم بعد goto به پلیر دوباره برگشت میکنن به هر حال goto کردم یکبار دوباره برگشت کردم و گیل شدم
Amir ارسال شده در 6 شهریور، 1404 ارسال شده در 6 شهریور، 1404 درود هلپر خاطی مجازات میشود. با تشکر از گزارشات شما. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده