رفتن به مطلب

ABusE-

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @KoktolmolotoF
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KomiSeR
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Elite
مدارک شکایت: 234c27_25sa-mp-559.png
توضیحات: در اینجا میاد event استارت میکنه (‌آقا تا اینجا اوکی event باید برگزار میشده )‌ خوب میخوام از سواستفاده اش بگم : قبل event سریع یاراشو bring میده انبار مرکزی و /opendoor میزنه بعدش میاد Color بازیکنن ها رو هم عوض میکنه تا مثلا ما گول بخوریم - ادامه abuse در ss های بعدی 

8c9e27_25sa-mp-560.png

داخل اینجا نزاشتم انبار رو بزنن و خودم  انبارو زدم ( داخل چت هم نوشته که من زدم )  و ایشون رو هم cuff کردم  حین درگیری abuse هم کردن و wanted یاراشو صفر کرد و یجورایی event پوشش بود مثلا آره event هست باید صفر میشده وانتد ها xDDDD - دوست عزیز اگه event هست تو میری انبار یارات هم bring میدی عیب نیس ؟ ما که میایم عیب هست ؟؟؟ 

حالا اینجا میگه uncuff کن که من اصلا ایشون رو uncuff نکردم چون داشت از event سواستفاده میکرد - تو رفتی انبار زدی منم وظیفه مو داشتم انجام میدادم -  ( ادامه abuse در ss بعد ) 

135327_25sa-mp-561.png

مجدد مثل روز های دیگه Goto کرد تا از زیر jail در بره - (‌اگر event بوده تو چرا انبار زدی ؟ حالا هم که نتونستی انبار بزنی وقتی cuff بودی باید goto کنی ؟ از این abuse بالا تر داریم ؟؟؟؟؟؟؟ 

63b327_25sa-mp-562.png

بی اجازه منو هم bring داده - 

کامل آنرنک کنید بره - چرا باید یه بچه سال رنک elite داشته باشه . 

arenagame_samp
ارسال شده در

عکس  اول مشکلی نمی‌بینم برای زدن انبار 

بعد cuf بنده گرفتم وانتد همه رو ۰ کردم 

چون ایونت در حال شروع بود  سری شروع کردم و زود تموم شه

بنده باید ایونت رو استارت میکردم 

اگر شما بنده رو به زندان میبرید 

وقت بازی گرفته می‌شد 

• Like 1
ارسال شده در

نه دیگه نه دیگه اینجا زرنگ بازی جواب نمیده - همون موقع هم که داخل انبار بودی event شروع شده بود ولی اومدی abuse کنی که وضعیت شد اینی که میبینی . تو انبار بزنی مشکلی نداره ما بیایم مشکل داره باید با goto فرار کنی ؟ 

این که abuse کردی مثل روز روشنه . 

@Amir 

ارسال شده در

اطلاع داری  اسپم کنی کمکی در آنرنکت نمیکنه ؟ بهت پیشنهاد میکنم یا دیگه دفاع بدون پشتوانه نکن یا با مدرک حرف بزن - 

ارسال شده در

مدرک تو اول داره میگه دارم انبار میزنم مدارک بعدی 

هم tp کردم تو ایونت که ایونت شروع کنم شما بنده رو جیب میکردی وقت بازی گرفته میشد .

ارسال شده در

وقت بازی گرفته میشد 😂

@Amir وقتی event شروع شده اومد زرنگ بازی در بیاره یاراشو bring داد داخل انبار (‌الان وقت بازی گرفته نشد ؟؟؟ )‌ مگه ملت منتظر انبار زدن تو هستن ؟؟ بعدشم من اومدم انبار و درگیری بعد هم cuff - تو اصلا حق نداری وقتی abuse کردی حالا بیای برای من از وقت شناسی بگی - 🤣 خودش داشته تو event انبار میزده بعد که داشته میخورده goto میکنه که مثلا وقت گرفته نشه 😂

حتی [O]Mid چند نفر دیگه داخل event بودن ولی باید وایسن که این انبار بزنه بعد از وقت برا ما حرف میزنه 

ارسال شده در

ربطی به زرنگ بازی ندارع 

CMD 

Bring دادم  پس از دستور ایونت برای برینگ استفاده نکردم بعدشم ایونت قرار بود ۴۵ دقیقه شروع شه

پس یک دقیقه وقتی نمی‌گرفت

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...