Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @KoktolmolotoF نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KomiSeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: اینجا دادمش jail بعد سریعا خدش رو unjail کرد به دلیل event حالا میگید دروغ میگم ؟ ss بعدی رو ببینید xDDDDDD کلا داره از Reason : Event سو استفاده میکنه بعد unjail رفت zone گرفت xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - بعد اومده Reason میزنه event کلا ایشون از اسم event کلی سواستفاده کرده توضیحات: 1
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 خوب بنده آن جیل کردم رفتم زوم گرفتم خوب بعدش گفتم آماده از زون آمدم بیرون و ایونت شروع کردم کسایی که ایونت داره شروع میکنه از قبل باید آماده باشه من زون گرفتم و بعدشم خارج شدم 1
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب من unjail کردم رفتم zone گرفتم خوب که چی ؟ 🤣 به نظرم اصلا از خودت دفاع نکن داری بد ترش میکنی میگه کسی که قراره بره event باید خودشو آماده کنه بعد رفته zone گرفته 😂 - خداوکیلی دفاع نکنی بهتره 1
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 در اینجا معلومه که زون بانک گرفته نشود و بنده رفتم ایونت رو استارت کردم 1 2
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 5 دقیقه قبل، KomiSeR گفته است: در اینجا معلومه که زون بانک گرفته نشود و بنده رفتم ایونت رو استارت کردم اولا که zone دقیقه ۴۹ گرفته شد - بعدش شما اصلا حق نداری خودتو unjail koni Reason : event بعد بری zone 1
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 بنده زون گرفتم دوباره رفتم تویه ایونت گفتم که زون گرفتم از زون کامل نگرفتم و سری رفتم tp کردم به ایونت
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 11 دقیقه قبل، KomiSeR گفته است: بنده زون گرفتم دوباره رفتم تویه ایونت گفتم که زون گرفتم از زون کامل نگرفتم و سری رفتم tp کردم به ایونت آره ما هم احمقیم و تو هم نرفتی که ۲ دقیقه zone بانک رو تموم کنی و یا بری اسکور zone بگیری .
KoMiSeR ارسال شده در 5 شهریور، 1404 ارسال شده در 5 شهریور، 1404 تو عکس که دادم زون بانک هنوز تموم نشده و میتونستی بگیری باز خوب به هر حال بعدش رفتم ایونت شروع کردم اگه ایونت اجرا نمیکردم حق با تو بود
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 5 شهریور، 1404 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 1404 پس از این به بعد - بعد از unjail بریم zone بگیریم - اوک یاد گرفتم
Amir ارسال شده در 6 شهریور، 1404 ارسال شده در 6 شهریور، 1404 درود با هلپر خاطی برخورد میشود. با تشکر از گزارشات شما. بسته شد. 1 1
ارسالهای توصیه شده