BlooDFuRy ارسال شده در 3 مهر، 1404 ارسال شده در 3 مهر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Amo_SepehR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MA(T)IN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ادمین مدارک شکایت: توضیحات: من کجا به ایشون گفتم گوتو کن که گوتو کرد؟ ناگفته نمونه یبار دمه کمپ کشتمشون که هی گوتو کرد
Omid ارسال شده در 3 مهر، 1404 ارسال شده در 3 مهر، 1404 درود ادمین خاطی @MA(T)IN تا ۱۲ ساعت زمان دارید که مدرک ارسال کنید. 1
MA(T)IN ارسال شده در 3 مهر، 1404 ارسال شده در 3 مهر، 1404 سلام من مدرکی ندارم و متوجه اشتباهم هستم بسیار بسیار از @Amo_SepehR عذر میخام بابت اشتباهم من بار اولم هستش که ادمین شدم و هنوز قوانین رنک رو بصورت کامل نمیدونم اگر اشتباهی ازم سر زده لطفا به بزرگی خودتون ببخشید @Amo_SepehR @Amo_SepehRلطفا نذارین unrank شم خیلی عذر میخام با تشکر 1
Omid ارسال شده در 3 مهر، 1404 ارسال شده در 3 مهر، 1404 اقای @MA(T)IN شما باید قوانین بخش رنک ها رو حتما مطالعه کنید: این بار رو اخطار میدیم در صورت تکرار مجدد مجازات میشید ! خدانگهدار 2
ارسالهای توصیه شده