Benz ارسال شده در 10 مهر، 1404 ارسال شده در 10 مهر، 1404 من چهارشنبه قبل از ادمین بازی یعنی ma(t)in پرسیدم که اگه رنک vip بگیرم و وقتی اشتراک تموم بشه ماشین ها میره یا نه اون گفتش که نه چیزی نمیشه و من اشتراک رو برای ی هفته گرفتم امروز اومدم توی سرور و دیدم ماشین اصلیم رفته و فقط یدونه از موتور هابی که گرفته بودم مونده الان دقیقا من باید چیکار کنم میشه پیگیری کنید ؟
BlooDFuRy ارسال شده در 10 مهر، 1404 ارسال شده در 10 مهر، 1404 2 ساعت قبل، Benz گفته است: من چهارشنبه قبل از ادمین بازی یعنی ma(t)in پرسیدم که اگه رنک vip بگیرم و وقتی اشتراک تموم بشه ماشین ها میره یا نه اون گفتش که نه چیزی نمیشه و من اشتراک رو برای ی هفته گرفتم امروز اومدم توی سرور و دیدم ماشین اصلیم رفته و فقط یدونه از موتور هابی که گرفته بودم مونده الان دقیقا من باید چیکار کنم میشه پیگیری کنید ؟ درود دوست عزیز شما باید از شخصی که در تیم استف هست سوال کنید نه کسی که رنک مدت دار داره 1
Benz ارسال شده در 10 مهر، 1404 سازنده ارسال شده در 10 مهر، 1404 2 ساعت قبل، Amo_SepehR گفته است: درود دوست عزیز شما باید از شخصی که در تیم استف هست سوال کنید نه کسی که رنک مدت دار داره 1
Omid ارسال شده در 10 مهر، 1404 ارسال شده در 10 مهر، 1404 6 ساعت قبل، Benz گفته است: من چهارشنبه قبل از ادمین بازی یعنی ma(t)in پرسیدم که اگه رنک vip بگیرم و وقتی اشتراک تموم بشه ماشین ها میره یا نه اون گفتش که نه چیزی نمیشه و من اشتراک رو برای ی هفته گرفتم امروز اومدم توی سرور و دیدم ماشین اصلیم رفته و فقط یدونه از موتور هابی که گرفته بودم مونده الان دقیقا من باید چیکار کنم میشه پیگیری کنید ؟ ماشین شما ذخیره شده و فقط به دلیل تموم شدن رنک و اسلات رنک ماشین اسپاون نمیشه زمانی که رنک بخرید یا اسلات ماشین از /shop ماشین دومتون بر میگرده
MA(T)IN ارسال شده در 10 مهر، 1404 ارسال شده در 10 مهر، 1404 در ۱۴۰۴/۷/۱۰ در 06:59، Amo_SepehR گفته است: درود دوست عزیز شما باید از شخصی که در تیم استف هست سوال کنید نه کسی که رنک مدت دار داره @Amo_SepehR د آخه مشتی... ))):
[Mr]Amir ارسال شده در 12 مهر، 1404 ارسال شده در 12 مهر، 1404 با سلام و درود با حرف @Amo_SepehR کاملا موافق هستم و اینکه دوستان از این به بعد سوالات رو از اعضای تیم استف بپرسید نه از کسایی که رنک هاشون رو از /Shop خریدن
HaDi ارسال شده در 14 مهر، 1404 ارسال شده در 14 مهر، 1404 درود کسانی که چند تا چند تا ماشین دارند درصورتی که بدون رنک باشند فقط یک اسلات رایگان دراختیار دارن که با توجه به خرید جا به جا میشه و دستی نیست خودکار ماشین اسپاون میشود درصورتی که رنک خریداری کنید اسلات دوم Admin Slot هست و بیشتر از این قابل استفاده نیست مگر اینکه از /Shop مجدد اسلات خریداری کنید Closed
ارسالهای توصیه شده