رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Ashkan_Akbari

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Dante @HazMaT

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @damenic

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:رهبر و استوار

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:

مدارک:https://uploadkon.ir/uploads/176516_25XRecorder-20251016-01-۲۰۲۵۱۰۱۶۱۶۳۷۰۴۸۸۸-s01.mp4

fa6316_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

305116_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

dcbf16_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

توضیحات: درود، خسته نباشید به تیم استف و بقیه عزیزان امروز شکایتی انجام دادم که بنده الان بهتون عرض خواهم کرد. من دفعه قبل اگر یادتون باشه شکایت کردم از آقای @Dante به دلیل فحش های بدب که به من دادن، این بار دو نفری با @HazMaT منو کیل میکردند و من هر وقت داخل سرور میام تن تن منو کیل میکنن هر جا که باشم. این دفعه هم منو تهدید و توهین و فحش خیلی بد دادن. داخل ویدئو هم نشان داده شد که آخرش چند بار سر این ۲ نفر کیل میشم. داخل عکس ها و فیلم همه چی مشخص است. پلیر های دیگه هم از جمله @damenic ازشون شاکی هستند که به من گفت من شاهدت میشم برو شکایت کن که اونم در مدارک قرار دادم یه ویدئو گرفتم که تهدید میکنن منو ۲ نفری به طور کامل معلومه،و فحش ها و بی احترامی هایی که به من میکردن و میگفتن تو هیچ کاری نمیتونی بکنی.و مردم آزاری هم میکردن و کیل میکردن و فحش های خیلی بد میدادن. اصلن نمیذاستن ۱ ساعت پلی بدیم. از شما تقاضا دارم که این ۲ نفر را به بد ترین شکل ممکن مجازات کنید چون نه من بلکه کل سرور را به هم میزنند. من کاری ندارم که چه کاری با این ۲ نفر میخواهید بکنید.‌ اما اگر ببینم این ۲ نفر منو دوباره اذیت میکنن کیل میکنند فحش میدهند یا هر گونه بی احترامی به من، با شما برخورد خواهم کرد و حتی احتمال شکایت هم هست.

با تشکر که پیگیری میکنید.

ادمین مربوطه: @Amir یا @[O]MID

arenagame_samp
ارسال شده در
20 دقیقه قبل، Ashkan_Akbari گفته است:

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Ashkan_Akbari

نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Dante @HazMaT

نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @damenic

مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:رهبر و استوار

رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:

مدارک:https://uploadkon.ir/uploads/176516_25XRecorder-20251016-01-۲۰۲۵۱۰۱۶۱۶۳۷۰۴۸۸۸-s01.mp4

fa6316_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

305116_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

dcbf16_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

توضیحات: درود، خسته نباشید به تیم استف و بقیه عزیزان امروز شکایتی انجام دادم که بنده الان بهتون عرض خواهم کرد. من دفعه قبل اگر یادتون باشه شکایت کردم از آقای @Dante به دلیل فحش های بدب که به من دادن، این بار دو نفری با @HazMaT منو کیل میکردند و من هر وقت داخل سرور میام تن تن منو کیل میکنن هر جا که باشم. این دفعه هم منو تهدید و توهین و فحش خیلی بد دادن. داخل ویدئو هم نشان داده شد که آخرش چند بار سر این ۲ نفر کیل میشم. داخل عکس ها و فیلم همه چی مشخص است. پلیر های دیگه هم از جمله @damenic ازشون شاکی هستند که به من گفت من شاهدت میشم برو شکایت کن که اونم در مدارک قرار دادم یه ویدئو گرفتم که تهدید میکنن منو ۲ نفری به طور کامل معلومه،و فحش ها و بی احترامی هایی که به من میکردن و میگفتن تو هیچ کاری نمیتونی بکنی.و مردم آزاری هم میکردن و کیل میکردن و فحش های خیلی بد میدادن. اصلن نمیذاستن ۱ ساعت پلی بدیم. از شما تقاضا دارم که این ۲ نفر را به بد ترین شکل ممکن مجازات کنید چون نه من بلکه کل سرور را به هم میزنند. من کاری ندارم که چه کاری با این ۲ نفر میخواهید بکنید.‌ اما اگر ببینم این ۲ نفر منو دوباره اذیت میکنن کیل میکنند فحش میدهند یا هر گونه بی احترامی به من، با شما برخورد خواهم کرد و حتی احتمال شکایت هم هست.

با تشکر که پیگیری میکنید.

ادمین مربوطه: @Amir یا @[O]MID

درود

هر دو پلیر به دلیل توهین میوت میشوند.

و در مورد کیل کردنشون بهتون تو سرور هم گفتم یا وانتد خودتونو صفر کنید یا حالت saw only رو در /SETTINGS  فعال کنید تا پلیرا نتونن با هیچ اسلحه ای به جز  chainsaw دمیج بدن

خدانگهدار

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...