Dante ارسال شده در 24 مهر، 1404 ارسال شده در 24 مهر، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Dante نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MA(T)IN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Trial 1 helper مدارک شکایت: No dmg Anti bike fall Cheat توضیحات: همانطور که مشاهده میکنید این پلیر خاطی از چیت No dmg و Anti bike fall off استفاده میکند . @Amir @[O]MID
MA(T)IN ارسال شده در 24 مهر، 1404 ارسال شده در 24 مهر، 1404 بنده چهار ساله تو این سرور با اکانت های مختلف دhرم فعلیت میکنم و تا به اینجا از هیچگونه چیتی استفاده نمیکردم و هیچ پلیری هیچگونه شکایتی ازم در مورد چیت نداشته و آماده هرگونه pc check ای هستم @[O]MID هرچی زودتر بیا ازم pc check بگیر با تشکر
Dante ارسال شده در 24 مهر، 1404 سازنده ارسال شده در 24 مهر، 1404 1 دقیقه قبل، MA(T)IN گفته است: بنده چهار ساله تو این سرور با اکانت های مختلف دhرم فعلیت میکنم و تا به اینجا از هیچگونه چیتی استفاده نمیکردم و هیچ پلیری هیچگونه شکایتی ازم در مورد چیت نداشته و آماده هرگونه pc check ای هستم @[O]MID هرچی زودتر بیا ازم pc check بگیر با تشکر عزیزم pc check چیه هلپری شما و باید هر لحظه فیلم بگیری و آماده باشی فیلمارو آپلود کن که باهات درگیرم 1
Omid ارسال شده در 24 مهر، 1404 ارسال شده در 24 مهر، 1404 @MA(T)IN تا ۱۲ ساعت برای ارائه مدرک زمان دارید
Dante ارسال شده در 25 مهر، 1404 سازنده ارسال شده در 25 مهر، 1404 19 ساعت قبل، [O]MID گفته است: @MA(T)IN تا ۱۲ ساعت برای ارائه مدرک زمان دارید با سلام و خسته نباشید درخواست بن این بازیکن رو دارم لطفا رسیدگی کنید ۱۲ ساعت گذشت 1
Omid ارسال شده در 25 مهر، 1404 ارسال شده در 25 مهر، 1404 هلپر خاطی یک هشدار مدیریتی دریافت میکند . بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده