رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @BlooDFuRy @[mmdhossein]
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Seyed_Ali
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Phantom00700
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : تریال ۱
مدارک شکایت:
توضیحات: سلام درود

با توجه ب شکایتی که هلپر مورد نظر انجام داده میخوام توضیحاتی بدم

اولین موضوع:اینه ک هلپر عزیز داره از آلین سمپ با چیت auto aim استفاده میکنه

دومین موضوع:و اما هلپر عزیزتون ممبر چیتر آورده داخل کلنش به اسم @OMlD و ایشونم فحاشی های ناموسی تو pm و پابلیک میدادن جالبتر از اون اینکه که داخل چت کلن هلپرتون میگن برید داخل pm فحاشی ناموسی کنید و همینجوری دنبال بهانه و آتو هستند که اکانت های محسن رو بن کنید

سومین موضوع:هلپر عزیز هر فحاشی رو ب خودش میگیره انگاری که اون موضوع واقعیت داره و این چنین نیس و پلیر @[mmdhossein] با شخص دیگه‌ای هستش ولی متاسفانه هلپر گل این موضوع رو ب خودشون گرفتن و اینکه یسری موضوعات دیگری هستش که اگر خواستین میتونم بهتون اعلام کنم و متاسفانه نمیشه که اینجا بگم.

با تشکر.

@Amir

• Like 3
arenagame_samp
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، BlooDFuRy گفته است:

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @BlooDFuRy @[mmdhossein]
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Seyed_Ali
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Phantom00700
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : تریال ۱
مدارک شکایت:
توضیحات: سلام درود

با توجه ب شکایتی که هلپر مورد نظر انجام داده میخوام توضیحاتی بدم

اولین موضوع:اینه ک هلپر عزیز داره از آلین سمپ با چیت auto aim استفاده میکنه

دومین موضوع:و اما هلپر عزیزتون ممبر چیتر آورده داخل کلنش به اسم @OMlD و ایشونم فحاشی های ناموسی تو pm و پابلیک میدادن جالبتر از اون اینکه که داخل چت کلن هلپرتون میگن برید داخل pm فحاشی ناموسی کنید و همینجوری دنبال بهانه و آتو هستند که اکانت های محسن رو بن کنید

سومین موضوع:هلپر عزیز هر فحاشی رو ب خودش میگیره انگاری که اون موضوع واقعیت داره و این چنین نیس و پلیر @[mmdhossein] با شخص دیگه‌ای هستش ولی متاسفانه هلپر گل این موضوع رو ب خودشون گرفتن و اینکه یسری موضوعات دیگری هستش که اگر خواستین میتونم بهتون اعلام کنم و متاسفانه نمیشه که اینجا بگم.

با تشکر.

@Amir

سلام درود ببین من ن اوردمش ن گفتم فوش بده بهش ن در این موضوع دخالتی داشتم از ایلن سمپ هم استفاده میکردم بخاطر سمپ نارنجی کرش میکرد همش و من هم نمیدونستم سمپ ابی چیت داره یکی از دوستان منو معرفی کرد با تشکر 

ارسال شده در

ن دورت بگردم بحث ما الان اینه چرا فحاشی که اصلا با تو نبوده در جواب فحش های ممبرت بوده رو برداشتی گفتی با من بوده که اکانت من بن شه . این باید مشخص شه @Seyed_Ali   

از تیم استف تقاضا دارم بررسی شه / ایشون شروع به کل میکنه که از ما عاتو بگیره  . ممبر هاش فش میدن و بعد چیزایی که با ایشون رد و بدل نشده رو برمیداره میگه با من بوده

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...