BlooDFuRy ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @BlooDFuRy @[mmdhossein] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Seyed_Ali نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Phantom00700 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : تریال ۱ مدارک شکایت: توضیحات: سلام درود با توجه ب شکایتی که هلپر مورد نظر انجام داده میخوام توضیحاتی بدم اولین موضوع:اینه ک هلپر عزیز داره از آلین سمپ با چیت auto aim استفاده میکنه دومین موضوع:و اما هلپر عزیزتون ممبر چیتر آورده داخل کلنش و ایشونم فحاشی های ناموسی تو pm و پابلیک میدادن جالبتر از اون اینکه که داخل چت کلن هلپرتون میگن برید داخل pm فحاشی ناموسی کنید و همینجوری دنبال بهانه و آتو هستند که اکانت های محسن رو بن کنید سومین موضوع:هلپر عزیز هر فحاشی رو ب خودش میگیره انگاری که اون موضوع واقعیت داره و این چنین نیس و پلیر @[mmdhossein] با شخص دیگهای هستش ولی متاسفانه هلپر گل این موضوع رو ب خودشون گرفتن و اینکه یسری موضوعات دیگری هستش که اگر خواستین میتونم بهتون اعلام کنم و متاسفانه نمیشه که اینجا بگم. با تشکر. @Amir 6 1
Peace ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 تشکر از رفیق عزیزم برای پیگیری این موضوع - من الان دوتا اکانتم رو ایشون بی دلیل باعث بن شدنش شده فقط بخاط اینکه داخل رقابت کارش راحت تر باشه - و طبق مدارک بالا میبینید که فحاشی هایی که ایشون میزاشتن که طرف ایشون بوده اصلا ایشون هیچ طرف دعوا نبودن و فقط دنبال عاتو بودن و دقت کنید میبینید که به سپهر گفته مواظب باش و یک جای دیگه هم که ما نزاشتیم گفته دنبال مدرک هستم که امیرحسین و سپهر هم بن کنم - در واقع ایشون داره از رنکش سو استفاده میکنه - من با بن شدن اکانت هام داخل فعالیت کلنمون اختلال ایجاد شده درخواست پیگیری و مجازات پلیرخاطی رو دارم - تشکر از تیم استف عزیز برای پیگیریشون ❤️ @Amir 3
KHaEN ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 داداش منم ادمم خب نمیتونم تشخیص بدم اونجا هم فوش به سید دادی
KHaEN ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 بعدش یه چیز دیگه اون موقعه فک کردم با امید هستی ولی بعدا فهمیدم واقن با سید بودی
BlooDFuRy ارسال شده در 3 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 3 دی، 1404 دروغ رو همه بلدن دیگه عکس گرفتم مدرک هسن 5
Peace ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 هم اسکرین فش امید هست - هم این چتا دقیقا برای 1 ساعت پیش که گفتی حواست به خودت باشه به سپهر میخواد تو و امیرحسین هم بن کنه - هم خودت تاکید کردی که اره جفتشون خودم میوت دادم و گفتی که اره با سید نبود حالا که اوضاع بد نشد نمیتونستی تشخیص بدی - حرفای 1 ساعت پیش خودو تکذیب نکن پای حرفات وایستا عکسا و حرفات گویای همه چیز 2
KHaEN ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 داداش چه حرفی گفتم نتونستم تشخیص بدم الانم دیدم که به سید فوش دادی بعد یه چیز دیگه به منم فوش دادی میخوای عکس بزارم ؟
Peace ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 زون بوده و 3 نفر با هم مردن و دقت کنی صحبت داخل /w بوده چرا همتون به خودتون میگیرید شما ها - اگه قصد داشته باشم به کسی فش بدم مث ممبر شما امید - دقیقا پی ام میدم به طرف چجوری پیام داخل /w رو تشخیص میدی با شما بوده - ولی حرفای خودتو تکذیب میکنی و اون لحظه نمیتونستی تشخیص بدی 😂😂 حالا که اوضاع بد شد به در هرجا ی دستی میندازید ؟؟؟ 1
KHaEN ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 زون ؟ زون نبود کنار کمپتون بودم کیل کردی تو /w توهین کردی @Unkn0wn هم همونجا بود 😐
Peace ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 دورت بکردم اگه به شاهد باشه کلن ما 20 تاییه شما 15 تایی - منم به هرکس بتونم میگم بیاد شهادت بده صحبت روی مدارکه - ما هم مدارک بارگزاری کردیم بوس 1
Unkn0wn ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 41 دقیقه قبل، _mohsen_ گفته است: تشکر از رفیق عزیزم برای پیگیری این موضوع - من الان دوتا اکانتم رو ایشون بی دلیل باعث بن شدنش شده فقط بخاط اینکه داخل رقابت کارش راحت تر باشه - و طبق مدارک بالا میبینید که فحاشی هایی که ایشون میزاشتن که طرف ایشون بوده اصلا ایشون هیچ طرف دعوا نبودن و فقط دنبال عاتو بودن و دقت کنید میبینید که به سپهر گفته مواظب باش و یک جای دیگه هم که ما نزاشتیم گفته دنبال مدرک هستم که امیرحسین و سپهر هم بن کنم - در واقع ایشون داره از رنکش سو استفاده میکنه - من با بن شدن اکانت هام داخل فعالیت کلنمون اختلال ایجاد شده درخواست پیگیری و مجازات پلیرخاطی رو دارم - تشکر از تیم استف عزیز برای پیگیریشون ❤️ @Amir توی چت سرور ماشالا هزار تا حرف از دهنتون در میاد حالا اینجا توی فروم میاین مودب میشین؟ سرور باز مثل قدیم شد 1 1 1
AmIRhOsseIn. ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 همه این بن ها بخاطر اینه که ما رو از تاپ کلن عقب بندازید . واقعا برام عجیبه برا یدونه تاپ کلن دست به چه کار هایی میزنین و فقط با این کار ها رفاقت رو به هم میزنین . قصد توهین ندارم ولی این نشونه بی سطحی بعضی از هلپر هاس . دنبال مدرکین که فقط ما رو بن کنین از تاپ عقب بندازید ؟ benazom sath 2 1
AmIRhOsseIn. ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 از تو /w چطوری میفهمین به کی فحش داده xDDD
Amir ارسال شده در 3 دی، 1404 ارسال شده در 3 دی، 1404 درود جناب @BlooDFuRy شما حق دخالت و شکایت از جانب پلیر دیگری رو ندارید لازم به ذکر است شکایت مربوطه به درستی رسیدگی شده است و بن اکانت @[mmdhossein] به دلیل فحاشی زیر بوده است (هلپر تگ شده و توهین شده) از اسپم در شکایت خودداری کنید در صورت تکرار برخورد میشود. به کسانی که در این پست اسپم دادند و دخالت کردند اخطار داده میشود. بسته شد. 5
ارسالهای توصیه شده