MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrTakPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Cludia نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :..Mehdi.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: http://s4.picofile.com/file/8370773450/arash.jpg توضیحات: با سلام ادمین culida بی اجازه رو بنده /goto میکنه و به علت req منو از بازی کیک میکنه تو قانون رنک کیک به درخواست پلیر نداریم درخواست انرنک شدن این بازیکن را دارم
Araash ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سلام شما تو تیم اسپیک گفتی به بنده روتون گوتو کنم. بعدشم شما هم کلن من بودید گفتید کسی اگه منو راب اینا زد منو کیک بده. شما میخواید منو انرنک داعم کنید؟! چه تو فکرتون میگذره.؟! 1
DrugV ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 در 36 دقیقه قبل، TinkeR گفته است : @Stoic تخلفات claudia و evilspirit همچنان زیاد و چشمگیر!
Araash ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 Drugv میشه دخالت نکنید؟! از این کار خیلی بدم میاد
MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1398 با سلام بنده همچین درخواستی نکردم لطفا مدرک ارسال کنید خیلی ممنون
MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1398 1 بنده همچین درخواستی نکردم اگر مدرکی دارید در سایت مطرح کنید 2 کیک به علت req نداریم با این که من نگفتم کیک بده ولی حتی اگه کسی موقع rob کیک بده بازم abuse میشه 3 من هربار از پشت سیستم میرم سوار ماشین afk میکنم بهونه الکی نیارید
Araash ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 من اینقدر مثل شما .... ندیدم که تو تیم اسپیک بگید بعد زیر بکشین.
_ReDBull ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 بله من ایشون رو دیدم که جلوی شهرداری afk بودن و شروع کردم به rob زدن که دیدم cludia (آرش) کیکش داد و در تیم اسپیک گفت که منو کیک کن بنده شاهد هستم که ایشون در تیم اسپیک گفتند منو کیک کن fast :| 1 1
MrHeSaM ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 باسلام. شکایت شما رد شد. ما به ادمین هامون اعتماد داریم!
ارسالهای توصیه شده