AQ[A]LI ارسال شده در 13 دی، 1404 ارسال شده در 13 دی، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]LI نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @_ShayaN_ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Yona @Matiin @Sina رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Chief Helper مدارک شکایت: توضیحات: شنید بودم فوش ناموس به پلیر بدی 60 min mute داره نه 3 روز بن اقا پارتی بازیه نیست ؟ من به هم کلنی ایشون فوش ناموس دادم باید منو بن بدن ؟ چلیر کلن اینا چیت no dmg زدخ من برداشتم به ایشون فوش ناموس دادم ایشون زد منو بن داد :| جالبه @Amir @[O]MID
Omid ارسال شده در 13 دی، 1404 ارسال شده در 13 دی، 1404 تمام پلیر های کل کل و دخالت کرده وارن دریافت میکنندو اگر @AQ[A]LI بن شدید قطعا به دلیل توهین به هلپر بوده @_ShayaN_ لطفا مدارک رو ارسال کنید. 1
AQ[A]LI ارسال شده در 13 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 13 دی، 1404 6 دقیقه قبل، [O]MID گفته است: تمام پلیر های کل کل و دخالت کرده وارن دریافت میکنندو اگر @AQ[A]LI بن شدید قطعا به دلیل توهین به هلپر بوده @_ShayaN_ لطفا مدارک رو ارسال کنید. عزیز من اگه به ادمین فوش ناموس داده باشم که الکی نمیام شکایت کنم من به به پلیر فوش ناموس دادم و ایشون باید منو ۶۰ مین میوت میکرد نه ۳ روز بن
_ShayaN_ ارسال شده در 14 دی، 1404 ارسال شده در 14 دی، 1404 در ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ در 17:18، [O]MID گفته است: تمام پلیر های کل کل و دخالت کرده وارن دریافت میکنندو اگر @AQ[A]LI بن شدید قطعا به دلیل توهین به هلپر بوده @_ShayaN_ لطفا مدارک رو ارسال کنید. با سلام و درود
Omid ارسال شده در 14 دی، 1404 ارسال شده در 14 دی، 1404 اقدام هلپر صحیح بود. توهین به اعضای استف 200min mute TO 5 day banدارد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری