Peace ارسال شده در 16 دی، 1404 ارسال شده در 16 دی، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @DreadVane نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Hero1n نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : الله مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 359 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: - مدارک شکایت: https://imgurl.ir/viewer.php?file=s841622_chAQALI.avi توضیحات: چیت کاملا واضح هستش و اینکه این اکانت مولتی @AQ[A]LIهستش میتونید بررسی و چک کنید. ادمین مربوطه: @Amir @[O]MID 1
H4JZoli ارسال شده در 16 دی، 1404 ارسال شده در 16 دی، 1404 سلام و درود الان این کجاش چیت بود بعدش هم اونجا هم که خودت لگ خوردی ٫ خوردی و اینکه داخل لگ رکوردت مشخصه با M4 دارم میس میدم از. ( ثانیه ۴ تا ۷ ) داخل لگ رکوردت مشخصه با sawn هم میس دادم جای شکایت الکی بازی یاد بگیر
Peace ارسال شده در 17 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 17 دی، 1404 همه چیز واضحه آقای پرو پلیر شماهم به جا حرف رکورد رو آپلود میکردید. 1
Amir ارسال شده در 17 دی، 1404 ارسال شده در 17 دی، 1404 درود پلیر @Hero1n شما 24 ساعت مهلت جهت ارائه فیلم فایت دارید. 2
AQ[A]LI ارسال شده در 17 دی، 1404 ارسال شده در 17 دی، 1404 12 ساعت قبل، DreadVane گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @DreadVane نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Hero1n نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : الله مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 359 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: - مدارک شکایت: https://imgurl.ir/viewer.php?file=s841622_chAQALI.avi توضیحات: چیت کاملا واضح هستش و اینکه این اکانت مولتی @AQ[A]LIهستش میتونید بررسی و چک کنید. ادمین مربوطه: @Amir @[O]MID اکانت مولتی منه ؟ عجب @[O]MID @Amir چک کن این اگه اک من بود همین الان به ایشون ۴۰۰ میل پول بازی میدم و اگه این اک مال من نبود ایشون به من ۲۰۰ میل بدن @DreadVane قبول ؟
Peace ارسال شده در 17 دی، 1404 سازنده ارسال شده در 17 دی، 1404 هم اکنون، AQ[A]LI گفته است: اکانت مولتی منه ؟ عجب @[O]MID @Amir چک کن این اگه اک من بود همین الان به ایشون ۴۰۰ میل پول بازی میدم و اگه این اک مال من نبود ایشون به من ۲۰۰ میل بدن @DreadVane قبول ؟ شرطبندی حرامه بزار بررسی کنن خود مدیر ها تصمیم میگیرن بنده از اطلاعاتی که رسید ارض کردم
Omid ارسال شده در 18 دی، 1404 ارسال شده در 18 دی، 1404 پلیر خاطی به دلیل استفاده از چیت بن میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده