MrTakPar ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:MrTaKPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:darknight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :..mehdi.. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :admin مدارک شکایت: http://s3.picofile.com/file/8370786218/Untitled.png توضیحات: با سلام خدمت مدیران محترم سرور بزرگ ارنا گیم . تو عکس مشخصه که این ادمین بی دلیل منو کیل میکنه درخواست رسیدگی به این موضوع را دارم
_ReDBull ارسال شده در 7 شهریور، 1398 ارسال شده در 7 شهریور، 1398 با سلام پلیر ($sardar$) در ts arenagame به من گفت که ای دی 29 رو kill کن ولی من ای دی 22 شنیدم از ایشون در بازی معذرت خواهی کردم و ایشون گفتند که اشکالی نداره حالا من ای دی رو اشتباه شنیدم و قبول دارم که اشتباه از من بوده و از ایشون معذرت میخوام حاضرم که پول گان های ایشون هم پرداخت کنم موفق باشید :)
Viper ارسال شده در 7 شهریور، 1398 ارسال شده در 7 شهریور، 1398 با سلام من شاهد ایشون نیستم و ایشون بنده را در همه ی پست هایش الکی به عنوان شاهد قرار داده است توجه: ایشون فکر کرده اند که هر کسی را که دلشان میخواهد. میتوانند به عنوان شاهد بنویسند (در حالی که من در اونموقع AFK بودم.)
WexyPow ارسال شده در 8 شهریور، 1398 ارسال شده در 8 شهریور، 1398 درود پلی خاطی به دلیل بی دقتی و /kill دادن تصادفی برای 3 ساعت آنرنک شد. ✔️موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده