[pG]RealLeo ارسال شده در 8 بهمن، 1404 ارسال شده در 8 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @RealLeo نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 3800 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: OWNER توضیحات: با سلام این اقا من رو بدون مدرک از سرور بن کرده از ایشون درخواست مدرک دارم لطفا پیگیری بشه.
Omid ارسال شده در 8 بهمن، 1404 ارسال شده در 8 بهمن، 1404 2 دقیقه قبل، RealLeo گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @RealLeo نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Nima نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : None مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 3800 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: OWNER توضیحات: با سلام این اقا من رو بدون مدرک از سرور بن کرده از ایشون درخواست مدرک دارم لطفا پیگیری بشه. درود @Nima و @RealLeo لطفا رکورد فایت رو هر دو طرف تا 24 ساعت اینده ارسال کنید.
[pG]RealLeo ارسال شده در 8 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 1404 رکورد فایت: https://nixfile.com/f/qht914
ارسالهای توصیه شده