ArtinBesT ارسال شده در 15 بهمن، 1404 ارسال شده در 15 بهمن، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MrArtin نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @HaYkAو @[BM].Homelander نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خداوند مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:... رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:Player مدارک شکایت: توضیحات: واقعا بعضیا بیادبی نشه اصلا شعور و تربیت خانوادگی ندارن و همینجوری به مادر و پدر بقیه فحش ناموسی میدن. نمیدونن که مادر حرمت داره نه اینکه تو راحت بیای فحش بهش بدی. بازم مدرک هست اگه امر بفرمایین ارسال میکنم. درخواست مجازات زیاد این دونفر رو دارم. ادمین مربوطه: @Amir @[O]MID 2
[BM].Homelander ارسال شده در 15 بهمن، 1404 ارسال شده در 15 بهمن، 1404 دوست عزیز اولا از کل تصویر عکس بزار که بقیه ببینن فقط تو نبودی و من با شما نبودم اونجا هم که تو پی ام به شما حرفی زدم چون فحش دادی دوما من تو /w چت کردم تو از بقل من رد شدی 1
[BM].Homelander ارسال شده در 15 بهمن، 1404 ارسال شده در 15 بهمن، 1404 اصلا تو چت خودتم معلومه به کی داشتم فحش میدادم
ArtinBesT ارسال شده در 15 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 15 بهمن، 1404 28 دقیقه قبل، [BM].Homelander گفته است: دوست عزیز اولا از کل تصویر عکس بزار که بقیه ببینن فقط تو نبودی و من با شما نبودم اونجا هم که تو پی ام به شما حرفی زدم چون فحش دادی دوما من تو /w چت کردم تو از بقل من رد شدی عزیز لطفاً بجای حرف مدرک کامل بزارید اونموقع هم که داخل پیام فحش دادی من به دوست شما گفتم قوانین رو از /Ghavanin و سایت بخون و مطالعه کن
ArtinBesT ارسال شده در 15 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 15 بهمن، 1404 بازم مدرک دارم لازم باشه رنک های بالاتر بخوان میزارم. دوما بگم شما داخل پی.ام هم فحش دادی الانم میتونی بگی از بقلم رد شدی؟؟
ArtinBesT ارسال شده در 15 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 15 بهمن، 1404 اینم بگو از بقلم رد شدی. کراپم نکردم راحت بتونی چت دوستتو ببینی.
ArtinBesT ارسال شده در 15 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 15 بهمن، 1404 در چندتا از عکس ها معلومه که من رو ماشین وایسادم اگه دقت کنین. تهمت الکی نزن عزیز
[BM].Homelander ارسال شده در 15 بهمن، 1404 ارسال شده در 15 بهمن، 1404 داش من به هایکا فحش دادم به دل نگیر عزیز
ArtinBesT ارسال شده در 15 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 15 بهمن، 1404 11 دقیقه قبل، [BM].Homelander گفته است: داش من به هایکا فحش دادم به دل نگیر عزیز داش ناموسا انقد ضایع نباش، خندم گرفت 😂
ArtinBesT ارسال شده در 16 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 16 بهمن، 1404 بنده شکایت خودمو پس میگیرم. لطفاً بسته شود با تشکر.
EchoBreak ارسال شده در 16 بهمن، 1404 ارسال شده در 16 بهمن، 1404 درود محض اطلاع میگم و قصد دخالت نیست. شما باید عکس کامل از صفحه ی گیم خودتون رو اپلود کنید ( اسم سرور آرناگیم + تاریخ دقیق حضور شما و فحاشی پلیر خاطی ). در غیر این صورت فکر نمیکنم پیگیری بشه. با تشکر 3> . 1
Amir ارسال شده در 16 بهمن، 1404 ارسال شده در 16 بهمن، 1404 درود مدارک شکایت باید کامل و بدون کات ارسال شوند. در مدارک ارسالی فقط فحاشی @HaYkA تایید شد و مجازات میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده