رفتن به مطلب

Ban by Stranger

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

ام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Stranger
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Noah
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper
مدارک شکایت: bandicam 2026-02-10 11-34-21-245.jpg - یو آپلود

درود و خسته نباشید . درخواست مدرک دارم .

@HaDi @FesharBaz

arenagame_samp
ارسال شده در
18 ساعت قبل، Niklaus گفته است:

ام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Stranger
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Noah
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper
مدارک شکایت: bandicam 2026-02-10 11-34-21-245.jpg - یو آپلود

درود و خسته نباشید . درخواست مدرک دارم .

@HaDi @FesharBaz

درود

@.._StRaNgEr_.. لطفا مدارک بن را ارسال کنید .

ارسال شده در

24 ساعت از پست من میگذره مگه تایم بن من چقدر هست؟؟ مهلت ارسال مدرک بن بین 8 تا 12 ساعت هست !! این هلپر بعد از cmd زدن حتی زحمت اینو که یک نگاه به انجمن بندازه به خودش نداده !! این بی خیالی و بی اهمیتی کمترین مجازاتش رنک داون و انرنک نیست ؟

@[O]MID

ارسال شده در

درود . ویدیویی که هلپر فرستاده خودش نشون میده ثانیه 1 تا 2 اسکین یکباره اوج میگیره . این واضحا نشونه افت اف پی اس یا لگ هست - آخر ویدیو هم دارم ارره میشم که نیازی به توضیح نیست ولی توضیح میدم : میتونید اف پی اس لیمیت بذارید روی 20 و تست کنید . میبینید حتی کمتر از من هم دمیج میخورید . نکته : چیت less damage یک دمیچ رو پشت سر هم بهش وارد میشه نه دمیج های متفاوت

و اینکه من ویدیو رو دیدم و مشخص شد که قبل از این واقعه حتی نمیدونستید ( لس دمیج ) یعنی چی چون داشتید توی چت هلپر میپرسیدید کم دمیج شدن یعنی چی ؟ ..

تازه چندتا از شاهدها @Noah @KHaEN هم توسط هلپر الکی تگ شدن درحالی که خود از این شاهداهایی که تگ کردید میدونستن اف پی اس من پایین بوده و منو متهم به چیت نکردن...

ارسال شده در

بنده شاهد ماجرا بودم حتی چندین بار داخل همون بازه زمانی با شما در زون فایت دادیم

اگر از ثانیه 7 تا 11 رو شما دقت کنید، وقتی دارید با @Noah فایت میدید دمیجی که میخورید همش -3 -2 -4 هستش و این نشون دهنده Less Damage هستش.

به گفته شما شاید لگ یا افت اف پی اس باشه.

تصمیم با رنک بالاتر هست. @[O]MID @Amir

ارسال شده در

اقدام هلپر کاملا صحیح بوده

اعضای استف قادر هستن که در صورت مشکل با رنک بالاتر در ارتباط باشن .

بسته شد.

• Like 1
ارسال شده در

ویدیو هایی که دوباره ارسال شده از حالت spec هلپر هست. از روی spec اصلا نمیشه تشخیص داد پلیر less داره یا نه , چون مرجع دمیج , screen پلیر مقابل هست که داره shot میکنه.

ممکنه شات طرف مقابل میس باشه یا reg نشه و این از spec مشخص نمیشه . برای اثبات less باید ویدیو یا screenاز سمت کسی باشه که به من دمیج میده . نه از spec ناظر. مربوط به ویدیو 1

در ویدیوی دوم مشخصه یک نفر منو ارره میکنه , بعد هم تیمیش اشتباهی خودش رو ارره میکنه و من از زیر ارره خارج میشم .که این صحنه ربطی به لس دمیج نداره. ضمن اینکه باگ ارره یکی از باگ های شناخته شده خود سمپ هست و بارها اتفاق افتاده.

ویدیو سوم هم از پشت کاور با ساون آف به من شلیک میشه. وقتی پلیر پشت دیوار هست و fps هم پایینه طبیعی هست دمیچ کمتری به من وارد بشه

ضمن اینکه لس دمیج چیت قابل تنظیم نیست که بشه دمیچ های متفاوتی روی اون ست کرد ..

و در نهایت خود پلیر که توی ویدیو ها هست توی چت مشخصه که گفته چیت نیست fps پایینه !

bandicam_2026-02-12_01-31-21-505_kr1u.jp

ارسال شده در

+ وقتی احتمال تخلف مطرح میشه , روند درست اینه که ابتدا بررسی انجام بشه,  پینگ که حتی چک هم نشده, درخواست رکورد یا هماهنگی با رنک بالاتر. حتی میشد همون لحظه PC-Check انجام بشه تا همه چیز شفاف مشخص بشه. در این مورد هیچکدوم از این مراحل طی نشده و مستقیما بن اعمال شده.

• Like 1

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...