Niklaus ارسال شده در 21 بهمن، 1404 ارسال شده در 21 بهمن، 1404 ام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Stranger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Noah رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper مدارک شکایت: bandicam 2026-02-10 11-34-21-245.jpg - یو آپلود درود و خسته نباشید . درخواست مدرک دارم . @HaDi @FesharBaz
Omid ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ارسال شده در 22 بهمن، 1404 18 ساعت قبل، Niklaus گفته است: ام کاربری کسی که شکایت دارد: Niklaus نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Stranger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Noah رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper مدارک شکایت: bandicam 2026-02-10 11-34-21-245.jpg - یو آپلود درود و خسته نباشید . درخواست مدرک دارم . @HaDi @FesharBaz درود @.._StRaNgEr_.. لطفا مدارک بن را ارسال کنید .
Niklaus ارسال شده در 22 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1404 24 ساعت از پست من میگذره مگه تایم بن من چقدر هست؟؟ مهلت ارسال مدرک بن بین 8 تا 12 ساعت هست !! این هلپر بعد از cmd زدن حتی زحمت اینو که یک نگاه به انجمن بندازه به خودش نداده !! این بی خیالی و بی اهمیتی کمترین مجازاتش رنک داون و انرنک نیست ؟ @[O]MID
.._StRaNgEr_.. ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ارسال شده در 22 بهمن، 1404 سلام و درود خدمت تمامی عزیزان بابت تاخیر شرمنده ام https://nixfile.com/f/1fs2uh ویدیو اول خدمت شما شاهدان ماجرا @Noah @MrArtin @KHaEN @_ShayaN_ 1
Niklaus ارسال شده در 22 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1404 درود . ویدیویی که هلپر فرستاده خودش نشون میده ثانیه 1 تا 2 اسکین یکباره اوج میگیره . این واضحا نشونه افت اف پی اس یا لگ هست - آخر ویدیو هم دارم ارره میشم که نیازی به توضیح نیست ولی توضیح میدم : میتونید اف پی اس لیمیت بذارید روی 20 و تست کنید . میبینید حتی کمتر از من هم دمیج میخورید . نکته : چیت less damage یک دمیچ رو پشت سر هم بهش وارد میشه نه دمیج های متفاوت و اینکه من ویدیو رو دیدم و مشخص شد که قبل از این واقعه حتی نمیدونستید ( لس دمیج ) یعنی چی چون داشتید توی چت هلپر میپرسیدید کم دمیج شدن یعنی چی ؟ .. تازه چندتا از شاهدها @Noah @KHaEN هم توسط هلپر الکی تگ شدن درحالی که خود از این شاهداهایی که تگ کردید میدونستن اف پی اس من پایین بوده و منو متهم به چیت نکردن...
ArtinBesT ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ارسال شده در 22 بهمن، 1404 بنده شاهد ماجرا بودم حتی چندین بار داخل همون بازه زمانی با شما در زون فایت دادیم اگر از ثانیه 7 تا 11 رو شما دقت کنید، وقتی دارید با @Noah فایت میدید دمیجی که میخورید همش -3 -2 -4 هستش و این نشون دهنده Less Damage هستش. به گفته شما شاید لگ یا افت اف پی اس باشه. تصمیم با رنک بالاتر هست. @[O]MID @Amir
.._StRaNgEr_.. ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ویدیو دوم https://nixfile.com/f/joq764 https://nixfile.com/f/d3bi9s https://nixfile.com/f/4xwqsh در این ویدیو ها تمام و کمال مشخصه موضوع از چه قرار هست . شاهدان ماجرا هم در ویدیو هستند . با تشکر . .._StRaNgEr_.. 1
Omid ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ارسال شده در 22 بهمن، 1404 اقدام هلپر کاملا صحیح بوده اعضای استف قادر هستن که در صورت مشکل با رنک بالاتر در ارتباط باشن . بسته شد. 1
Niklaus ارسال شده در 22 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1404 ویدیو هایی که دوباره ارسال شده از حالت spec هلپر هست. از روی spec اصلا نمیشه تشخیص داد پلیر less داره یا نه , چون مرجع دمیج , screen پلیر مقابل هست که داره shot میکنه. ممکنه شات طرف مقابل میس باشه یا reg نشه و این از spec مشخص نمیشه . برای اثبات less باید ویدیو یا screenاز سمت کسی باشه که به من دمیج میده . نه از spec ناظر. مربوط به ویدیو 1 در ویدیوی دوم مشخصه یک نفر منو ارره میکنه , بعد هم تیمیش اشتباهی خودش رو ارره میکنه و من از زیر ارره خارج میشم .که این صحنه ربطی به لس دمیج نداره. ضمن اینکه باگ ارره یکی از باگ های شناخته شده خود سمپ هست و بارها اتفاق افتاده. ویدیو سوم هم از پشت کاور با ساون آف به من شلیک میشه. وقتی پلیر پشت دیوار هست و fps هم پایینه طبیعی هست دمیچ کمتری به من وارد بشه ضمن اینکه لس دمیج چیت قابل تنظیم نیست که بشه دمیچ های متفاوتی روی اون ست کرد .. و در نهایت خود پلیر که توی ویدیو ها هست توی چت مشخصه که گفته چیت نیست fps پایینه !
Niklaus ارسال شده در 22 بهمن، 1404 سازنده ارسال شده در 22 بهمن، 1404 + وقتی احتمال تخلف مطرح میشه , روند درست اینه که ابتدا بررسی انجام بشه, پینگ که حتی چک هم نشده, درخواست رکورد یا هماهنگی با رنک بالاتر. حتی میشد همون لحظه PC-Check انجام بشه تا همه چیز شفاف مشخص بشه. در این مورد هیچکدوم از این مراحل طی نشده و مستقیما بن اعمال شده. 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری