Cheater_Azam ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 نام کسی که شکایت دارد : @Cheater_Azam نام خاطی : @MrArtin توضیحات : این اکانت قبلا دسته چندتا از رفیقام بود فروم زوری اومد بالا فیلم نگاه کنید دستبند زدم 2 دقیقه قبلش الان دستاش بازه داره تیر میزنه 1
ArtinBesT ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 |: عزیز شما وقتی منو cuff دادید ۲ ثانیه afk کردید و بخاطر همین دستبند من باز شد! اون موقع هم با لانچر نارنجی بودم و امکان چیت زدن توی این لانچر وجود نداره ! اگه هم عزیز من چیت زده بودم حتما باید با برنامه alyn smp که غیر مجاز هست میومدم و اون اخر که منو کشتی باید fake kill میشدم که نشدم ! من با بن ۱۰ روزه ای که شدم برام درسعبرت شد که دیگه با لانچر غیرمجاز وارد سمپ نشم ! لطفا از شکایت الکی خودداری کنید !!
ArtinBesT ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 هم اکنون، MrArtin گفته است: |: عزیز شما وقتی منو cuff دادید ۲ ثانیه afk کردید و بخاطر همین دستبند من باز شد! اون موقع هم با لانچر نارنجی بودم و امکان چیت زدن توی این لانچر وجود نداره ! اگه هم عزیز من چیت زده بودم حتما باید با برنامه alyn smp که غیر مجاز هست میومدم و اون اخر که منو کشتی باید fake kill میشدم که نشدم ! من با بن ۱۰ روزه ای که شدم برام درسعبرت شد که دیگه با لانچر غیرمجاز وارد سمپ نشم ! لطفا از شکایت الکی خودداری کنید !! لطفا پیگیری شه تا دیگه متوجه شن که شکایت الکی نکنن ! @Amir @Omid
ArtinBesT ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 24 دقیقه قبل، Cheater_Azam گفته است: نام کسی که شکایت دارد : @Cheater_Azam نام خاطی : @MrArtin توضیحات : این اکانت قبلا دسته چندتا از رفیقام بود فروم زوری اومد بالا فیلم نگاه کنید دستبند زدم 2 دقیقه قبلش الان دستاش بازه داره تیر میزنه لطفا شکایت رو طبق فرم تکمیل کنید
Omid ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود مدارک شما کاملا معتبر نیست . بسته شد.
ارسالهای توصیه شده