K_BIS ارسال شده در 12 اسفند، 1404 ارسال شده در 12 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @K_BIS نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @NeGroW امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: IDK رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): IDK نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Soprano @001 مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click 1 Click 2 ادمین مربوطه: @Amir @Omid توضیحات و شرح ماجرا : فایل های مدارک خودش گویای ماجراست . Rapid و aim مخصوصا از اون فاصله کاملا مشخصه و بدون هیچ میسی همه تیر ها به هدف میخوره . از نحوه تیراندازی هم چیت رپید کاملا مشخصه. ایشون دوتا چیت رو همزمان توی یک روز استفاده کردن . فکر میکنم همین کافی باشه تا بخاطر به گند کشیدن سرور و زون های دیشب بن و مجازات بشه. درصورت اعتراض پلیر درخواست فیلم فایت رو دارم.
Valhalla ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 به عنوان شاهد ورود میکنم نمیخواید یه پیگیری ای بکنید؟ همین پلیر NeGroW تا همین الان چندین بار بابت چیت بن شدن و باز هم آن بن شدن و به این کاره زشت خودشون ادامه دادن ، به غیر از ایشون آقایه حسام و ممد هم چیت داشتن که بن شدن. لطفا یه پیگیری بکنید سریع تر ایشون مجازات بشن با تشکر از تیم استف. 1
Omid ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود پلیر خاطی مجازات خواهد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده