kapak ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):Peace نام کاربری ادمین مورد شکایت:@Peace رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 2 HELPER نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):Bi[G]Smoke / Realleo مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: وسط زون بانک بودیم که بعد از اینکه چند بار مردن بدون دلیل و مدرک بن 5 روزه زدن / و اینکه خواستار رکورد ایشون هستم @Peace
Omid ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 28 دقیقه قبل، kapak گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):Peace نام کاربری ادمین مورد شکایت:@Peace رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 2 HELPER نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):Bi[G]Smoke / Realleo مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: وسط زون بانک بودیم که بعد از اینکه چند بار مردن بدون دلیل و مدرک بن 5 روزه زدن / و اینکه خواستار رکورد ایشون هستم @Peace درود @Peace مدارک مربوطه رو ارسال کنید.
Peace ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود کلیک کن 😋 چیت آنتی فال واضحه :) بدرود 1
kapak ارسال شده در 13 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 13 اسفند، 1404 متاسفم برات که استف یک سرور شدی و هیچ چیز نه بلدی نه میدونی یه زره اعطلاعات کسب کن حداقل @Omid منتظر تصمیم شما هستیم هرگونه سیستم چک هم اماده 1
Peace ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 13 دقیقه قبل، kapak گفته است: متاسفم برات که استف یک سرور شدی و هیچ چیز نه بلدی نه میدونی یه زره اعطلاعات کسب کن حداقل @Omid منتظر تصمیم شما هستیم هرگونه سیستم چک هم اماده درود بجا توهین توضیح بده همه چیز تو مدرک واضحه تا افتادی درجا بلندی شدی که چیت آنتی فال واضحه
kapak ارسال شده در 13 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 13 اسفند، 1404 توهین نیست وقتی که تو لاک دون میشی رو زمین با هرگونه ضربه تیر بجز برخورد با وسیله به صورت اتوماتیک بلند میشی اول این دوم اینکه اصلا اونجا من زمین نخوردم تو فریم خودم بقیه بچه های کلن بودن و دیدن
SePy ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 42 دقیقه قبل، kapak گفته است: متاسفم برات که استف یک سرور شدی و هیچ چیز نه بلدی نه میدونی یه زره اعطلاعات کسب کن حداقل @Omid منتظر تصمیم شما هستیم هرگونه سیستم چک هم اماده اولا توهین نکنید داخل سایت دوما هلپری که میگید چیزی بلد نیست تا رنک cheif helper هم رفتن :)
Omid ارسال شده در 13 اسفند، 1404 ارسال شده در 13 اسفند، 1404 درود حساب کاربری شما آنبن میشود و به هلپر خاطی اخطارات لازم داده خواهد شد. کاربران دخالت و توهین کرده در این شکایت وارن دریافت خواهند کرد. بسته شد. 2 1
ارسالهای توصیه شده