رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

ام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @K_BIS
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @FesharBaz
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: IDK
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ندارد
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Saint @MrArtin
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):

Click

ادمین مربوطه: @Omid  @Amir
توضیحات و شرح ماجرا:

درود.

پلیر خاطی طبق مدرک ارائه شده در درگیری گروهی که در زون جریان داشته در ثانیه 14 فیلم برای اینکه کیل نشه از afk در درگیری گروهی استفاده کرده و همچنین بارها

جهت پرکردن ارمور و hp خودش از باگ دمیج نشدن هنگام سوار شدن ماشین استفاده کرده که در مدرک کاملا قابل مشاهده است.

از اونجایی که میدونم شاید بیاد بگه نت من خراب بوده و برای من afk خوردی حین ریکورد pl/ هم برات گرفتم که بهونه ای نمونه.

• AFK هنگام درگیری ۱ به ۱: از ۵ تا ۱۰ دقیقه زندان.
  • AFK هنگام درگیری گروهی: از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زندان.
  • استفاده از F bug هنگام درگیری: ۵۰ تا ۱۰۰ دقیقه زندان.
  • شما مجاز به استفاده از باگ در سرور نیستید و در صورت مشاهده‌ی باگ، آن را از طریق دستور /bug به مدیر توسعه‌ی سرور گزارش دهید. مجازات استفاده از باگ ۳ تا ۵ روز محرومیت است.
arenagame_samp
ارسال شده در
20 ساعت قبل، Omid گفته است:

درود  

@FesharBaz اگر مدارکی دارید تا 12ساعت اینده ارسال 

درود  

@FesharBaz اگر مدارکی دارید تا 12ساعت اینده ارسال کنید.

درود!

Video

• in love 1
ارسال شده در

درود  

@FesharBaz اگر مدارکی دارید تا 12ساعت اینده ارسال کنید.

در ضمن نیازی به مدرک من نبود، تو خود ویدئویی که پلیر گذاشته کاملا مشحصه از F Bug استفاده نکردم. در رابطه با Afk هم این باگ سمپه، که اصولا هر هلپری باید بدونه چه برسه فالکون. 

دفعه دیگه لطفا وقت منو نگیرید! 

• Confused 1
  • hungry 1
  • in love 1
ارسال شده در

حالا که وقت بارارزشت رو ک هیچ کاری باهاش نمیکنی رو در اختیار ما گذاشتی  با تشکر ازت اگه بهت برنمیخوره باید بگم که مهلت ارسال مدرکت هم گذشته

و طبق قوانین چونهم تایم اراءه مدرکت گذشته و هم مدرک درستی هم ارائه ندادی باید مجازات بشی

مگر اینکه غیر از قوانین باهات برخورد بشه.

در ضمن دفعه بعد هم با اکانت مربوط به شکایت بیا چون این کارت هم خلاف قوانینه و دخالت توی شکایت محسوب میشه

در رابطه به ویدیو هم کسی نگفت Fbug زدی بحثو جای دیگه نبر باگی که زدی توی ویدیوی خودت هم مشخصه 

فارغ از این که این باگ مال سمپه یا مال gta توی قوانین گفته شده استفاده از هرگونه باگی در سرور غیر مجازه چه باگ خود بازی باشه چه باگ سمپ

فالکن و ادمین های سرور هم موظفه بر اساس قوانین برخورد کنه نه علاقه شخصی تو

از همه مهمتر ویدیوی خودتم مشخصه کات خورده و لحظه ای که afk کردی رو کات کردی. ( در صورت بررسی ادمین کاملا متوجه میشن )

با یمشت بچه طرف نیستی که همه داریم چندساله سمپ پلی میدیم.

ارسال شده در

درخواست بازرسی ادمین و مجازات این پلیر رو دارم

وگرنه که همه میتونن از این باگ های پیش پا افتاده استفاده کنند تا گیمپلی سالم رو به گند بکشن

فکر نکنم کسی هم باشه که Afk  کردن و استفاده از این باگ رو بلد نباشه

ارسال شده در
6 ساعت قبل، Araash گفته است:

در ضمن نیازی به مدرک من نبود، تو خود ویدئویی که پلیر گذاشته کاملا مشحصه از F Bug استفاده نکردم. در رابطه با Afk هم این باگ سمپه، که اصولا هر هلپری باید بدونه چه برسه فالکون. 

دفعه دیگه لطفا وقت منو نگیرید! 

چقدر حرف میزنی، اولین بارته تو سایت شکایت میکنی؟ ساکت باش و اسپم نکن بذار رسیدگی بشه.

اینقدر جوگیرم نباش اینجا دادگاه نیست، جیل شدن یا نشدن هم اهمیت خاصی نداره. خرجش یه راک سمپه که تایم جیلت بره.

ارسال شده در

پلیر خاطی مجازات میشود .

تمام دخالت کنندگان وارن دریافت خواهند کرد .

بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...