WeeD ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @WeeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Sina @Seet امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:- رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player norank نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @AQ[A]LI مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): cheat توضیحات و شرح ماجرا: در خواست pc چک دارم و ویدو این فایت رو از pc Sina ایشون و ممبر های کلن شون یا aimbot یا Nodmg یا noreload میزنن درخواست رسیدگی دارم
Seet ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، WeeD گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @WeeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Sina @Seet امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:- رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player norank نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @AQ[A]LI مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): cheat توضیحات و شرح ماجرا: در خواست pc چک دارم و ویدو این فایت رو از pc Sina ایشون و ممبر های کلن شون یا aimbot یا Nodmg یا noreload میزنن درخواست رسیدگی دارم سلام درود اگه لازم باشه ریکورد میزارم شما از ثانیه ۳ به بعد رو نگاه کنید ایم ایشون قفل کرده رو ما و معلومه که ایشون ایم بات دارن و من هر موقع که ادمین بگه آماده pc check هستم
Omid ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 7 دقیقه قبل، Seet گفته است: سلام درود اگه لازم باشه ریکورد میزارم شما از ثانیه ۳ به بعد رو نگاه کنید ایم ایشون قفل کرده رو ما و معلومه که ایشون ایم بات دارن و من هر موقع که ادمین بگه آماده pc check هستم درود @Sina مجازات خواهد شد. @Seet مدارک خود را تا 24 ساعت اینده ارسال کنید.
ارسالهای توصیه شده