رفتن به مطلب

Jail Alki

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام: BlooDy

رنک کسی که شکایت دارد: OWNER

نام کسی که شکایت دارد: Drugv

شاهد: ReDLiNe

مدارک: fpx7_sa-mp-034.png

توضیحات: ایشون مارو الکی جیل میده این یعنی چی؟!!!

sardar هم جیل داد. 

arenagame_samp
ارسال شده در

سلام بله این سواستفاده از رنک حساب میشه و تقاضای ان رنک کردن این پلیر رو دارم اینم مدرک که انداخته جیل

sa_mp_068.png

ارسال شده در

درود

• @drugV کار شما درست بوده.
  • @KeJoL و @$SaRdaR$ و @HajATA قوانین رو مطالعه بفرمایید تا به اینچنین مشکلی برخورد نکنید و وقت مدیرین رو نگیرین.
  • درقوانین 50دقیقه جیل گفته شده که این ادمین شمارو خیلی کم جیل دادن.

شادو سربلند باشد

• Like 1
ارسال شده در

با سلام 

اولا اگه بخواهیم اینجوری حساب کنیم خود شما هم سوار وسیله نقلیه بودید در درگیری پس خودتون هم اخلاق بازیو رعایت نکردید چون در قوانین نوشته در درگیری حق سوار شدن به وسیله نقلیه ندارید

این درگیری نبوده بلکه شما در حال db بودید و تن به تن با این پلیر ها درگیر نبودید 

و سوما مدارک شما اصلا برای اثبات این کافی نیست

@Stoic 

ارسال شده در
در 52 دقیقه قبل، [.MzM.] گفته است :

با سلام 

اولا اگه بخواهیم اینجوری حساب کنیم خود شما هم سوار وسیله نقلیه بودید در درگیری پس خودتون هم اخلاق بازیو رعایت نکردید چون در قوانین نوشته در درگیری حق سوار شدن به وسیله نقلیه ندارید

این درگیری نبوده بلکه شما در حال db بودید و تن به تن با این پلیر ها درگیر نبودید 

و سوما مدارک شما اصلا برای اثبات این کافی نیست

@Stoic 

Db رو ننوشته چرا وقتی یه چیزیو نمیخونی نظر میدی؟ این که یکی برای اینکه کیل نشه از ماشین مرتب پیاده شه سوار شه که تیر بهش نخوره یا مرتب g کنه پیاده شه سوار شه اون رو نوشته. چرا چیزیو درست نمیخونی تا وقت مارو بگیری بابت توضیح؟ 

سه اسکرین شات در یک زمان داده شده و مشخصه که چی شده. در ضمن شما ناظر اینجا نیستی بگی مدارک کافیه یا نه. من وظیفم رو عمل کردم. 

موفق باشید

ارسال شده در
در 4 ساعت قبل، HajATA گفته است :

Ajab

این اخلاق بازی یعنی چی هر دفه جیل میدید ؟!?

بند 14 قوانین بازی رو بخون

ارسال شده در

ناظرین لطفا در مورد این قانون تصمیمی بگیرید که زمانی که این فرد new که نمیتونه تن به تن دوعل بده و فقط db بلده من که تو این شرایط نمیتونم به خوبی از خودم دفاع کنم باید همینجوری واسم تا منو با وسیله نقلیه بزنه ؟

قانون گفته در درگیری نه وقتی شما سوار یک وسیله هستید

@MohammadReza لطفا تصمیمی بگیرید که آیا هنگام db هم قانون اخلاق باید رعایت بشه؟؟

@drugV شما هم هروقت یاد گرفتید دوعل بدید بهتره بیایید محل درگیری نه اینکه داعما db کنید

ارسال شده در
در 4 ساعت قبل، Dark_Killer گفته است :

درود

• @drugV کار شما درست بوده.
  • @KeJoL و @$SaRdaR$ و @HajATA قوانین رو مطالعه بفرمایید تا به اینچنین مشکلی برخورد نکنید و وقت مدیرین رو نگیرین.
  • درقوانین 50دقیقه جیل گفته شده که این ادمین شمارو خیلی کم جیل دادن.

شادو سربلند باشد

من اینجا متحم نیستم ?

ارسال شده در
در 7 ساعت قبل، HajATA گفته است :

Ajab

این اخلاق بازی یعنی چی هر دفه جیل میدید ؟!?

یه سوال کردم dark_killer

ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، HajATA گفته است :

یه سوال کردم dark_killer

بنده هم جواب سوال شما رو دادم و گفتم قوانین رو مطالعه بفرمایید تا متوجه شید.

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، [.MzM.] گفته است :

ناظرین لطفا در مورد این قانون تصمیمی بگیرید که زمانی که این فرد new که نمیتونه تن به تن دوعل بده و فقط db بلده من که تو این شرایط نمیتونم به خوبی از خودم دفاع کنم باید همینجوری واسم تا منو با وسیله نقلیه بزنه ؟

قانون گفته در درگیری نه وقتی شما سوار یک وسیله هستید

@MohammadReza لطفا تصمیمی بگیرید که آیا هنگام db هم قانون اخلاق باید رعایت بشه؟؟

@drugV شما هم هروقت یاد گرفتید دوعل بدید بهتره بیایید محل درگیری نه اینکه داعما db کنید

درود

دوست عزیز در سایت ایجاد کل نفرمایید.

مدیرین این موضوع رو بررسی میکنن و مشکل برطرف خواهد شد.

لطفا صبور باشید

• Like 2
  • in love 1
ارسال شده در

باسلام.

تصمیم ادمین صحیح بوده ولی این قانون از این به بعد طبق مشورت مدیران برداشته شد!

زین پس کسی با این دلیل admin jail نخواهد شد!

• Like 1
  • hungry 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...