Anunymous ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Sina نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): درود در رابطه با پست پایین طرف تو مدرک خودش چیتاش معلومه صدای ارور ویندوز میاد هربار ایم میگیره ظاهرا ایمش با فرمت exe عه ادمین فرصت نمیده دفاع هامو بکنم درجا میاد سرور ۱۰ روز بن میده علت نو ریلود ، تو تو رکورد طرف چیت دیدی ؟ ندیدی ۲ ۲ میس دادم میای درجا بن میدی ؟ هم دستین باهم پلیر بپرونین ؟ یا اینکه قوه تصمیم گیریت ضعیفه بلد نیستی چیت تشخیص بدی؟ من بالای ۱۰ بار توسط مدیر @Amir پیسی چک شدم لازم باشه هر روز پیسی چک میدم نیاز نیست چیت بزنم تا مهارت هست درخواست آنرنک فالکون و آن بن بنده رو دارم باتشکر. @HaDi @Amir 3
Anunymous ارسال شده در 15 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 1404 این یکی بود پستش بالایی اشتباه تگ شد
BayernMunich ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 چیتت که داره داد میزنه داخل رکورد ٫ اگر رکورد داری بفرست بعد حرف بزن ٫ اگه اینجوری هس ما هم فرداش چیت پاک میکنیم ٫ میایم تو سایت میگیم دیدی میس دادم ؟ پیسی چک هم میدم ٫ خوب لطفا آنبن کنید 😂 1 1
Peace ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 داخل این هم ثانیه 3 - 4 قشنگ معلومه وقتی آیم میگیره رو @Seet آیم با لرزش زیاد میره رو پلیر و شباهتی زیادی به آیم بات آموزش آموزش داره که دقیقا پیسی همش صدای دینگ دینگ میده که مربوط به همون آیم بات .exe آموزش آموزش میشه نمیدونم ویدیو پلیر من خرابه یا چی ولی یبار افتاد رو ثانیه 3 - 4 یبار افتاد رو ثانیه 10 این 2 تایم رو نگاه کنید x0.2 ببینید میوفته ثانیه 3 - 4 x1 ببینید میوفته ثانیه 10 اینا
Anunymous ارسال شده در 15 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 1404 درخواست وارن به این خوشگل پسر @JonBernthaL بدلیل دخالت در شکایت 2
ArtinBesT ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 آقای @Omid قصد دخالت توی این تاپیک ندارم فقط درخواست بررسی این فیلمو دارم. اگر شما دقت کنید در ثانیه ۵ تا ۸ وقتی جناب @WeeD میخواد ایم بگیره اول ایم روی @Sina قفل میشه و بعد هم به وضوح روی @Seet قفل میشه که این واقعا نشون دهنده ایمباته لطفا سرعت ویدیو رو کمتر کنید و با دقت بیشتری توجه کنید. من که ایمبات رو داخل فیلم دیدم امیدوارم شماهم ببینید. بدرود. 3
Detroit ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 چقد زیادن کسایی که چیت نمیزنن بن میشن . برعکس چیت میزنن بن نمیشن 4
WeeD ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 کل کلان تونو اوریدن اینجا گریه زاری میکنید من اصلا سمپ بازی نمیکنم 10 ساله بخاطر نت ها که قت اومدم و اینکه سایتی باز نمیشه که بشه چیت دانلود کرد همه هم میدون اینو جو سازی الگی نکنید بن شدنم گریه نداره با 40 تومان میتونی ان بن کنی خود تو و شمای که ترفداری @Sina میکنید 5 بار بن شده رو اکانتش خورده با این بن 6 بار حالا هی بیاید طرفداریشو کنید من که بار اولم بود بن شدم اونم NO REASON اگه چیت میزنم اوسکل نیستم بیام Video چیت خودم اپلود کنم .... 1 2
Detroit ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 دخالت نمیکنم ولی وقتی ایمت از این یکی میپره رو اون یکی و اونطوری که اون کاراکترش داره میره سمت چپ و ایم تو میره حتما میگی ام چیت نداری حتما صندلیت گیمینگه .
Omid ارسال شده در 15 اسفند، 1404 ارسال شده در 15 اسفند، 1404 لطفا در شکایت مربوطه دخالت نکنید. مدیریت بررسی می کنند. @HaDi @Amir
Amir ارسال شده در 17 اسفند، 1404 ارسال شده در 17 اسفند، 1404 درود با اکانت انجمن خودتون شکایت کنید پلیر Weed بن شده است. جهت بررسی بهتر ریکورد فایت خودتون رو ارسال کنید @Sina
Anunymous ارسال شده در 17 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 17 اسفند، 1404 سیستمم در اون حدی نیست بشه ریکورد گرفت کاملا واضحه تو ریکورد طرف یه جا ایستاده میخواد زون بگیر کنه ، دیگه فلج نیستم که ایستاده نتونم دمیج بدم 2
Amir ارسال شده در 18 اسفند، 1404 ارسال شده در 18 اسفند، 1404 درود مجدد در شکایت مربوطه اولش 4 شات خوردی دمیج نشدی ولی همزمان طرف مقابل رو دمیج دادی. و انجام ریلود با سرعت ثابت، فیلم شکایت مربوطه کاملا مشکوک به چیت تلقی میشود. با توجه به نداشتن دفاعیه بصورت فیلم، به ادمین خاطی اخطار داده نمیشود و بن بصورت صحیح تلقی میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده