ALiDyNaMiC ارسال شده در 19 اسفند، 1404 ارسال شده در 19 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @ALiDyNaMiC نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): God مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://nixfile.com/f/aht4ay توضیحات و شرح ماجرا: بررسی @Amir 1
ALiDyNaMiC ارسال شده در 20 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1404 سرور صاحب نداره فکر کنم 1 1
EchoBrk ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 11 دقیقه قبل، ALiDyNaMiC گفته است: سرور صاحب نداره فکر کنم هرموقع آن بن شدی بررسی میکنن xD 3 2
BayernMunich ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 رکورد بزار ببینم چجوری میشه از طریق Hud رنگ Hp رو تغییر بدیم استاد 😂.
Ali001 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 در ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ در 13:27، ALiDyNaMiC گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @ALiDyNaMiC نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): God مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://nixfile.com/f/aht4ay توضیحات و شرح ماجرا: بررسی @Amir به نظرم پیگیر نباش چون قرار نیست به نتیجهای برسی. من و هم کلنیهام بارها به دلایل مزخرف بن شدیم. یکی از دلایل بنمون چیت پرش بلند با دوچرخه بود😂 حتی مورد داشتیم هم کلنیمون رفته آنبن خریده دوباره بنش کردن. خلاصه فکر نکن زمان قدیمه که همه چی سر جاش باشه.
EchoBrk ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 5 دقیقه قبل، Ali001 گفته است: به نظرم پیگیر نباش چون قرار نیست به نتیجهای برسی. من و هم کلنیهام بارها به دلایل مزخرف بن شدیم. یکی از دلایل بنمون چیت پرش بلند با دوچرخه بود😂 حتی مورد داشتیم هم کلنیمون رفته آنبن خریده دوباره بنش کردن. خلاصه فکر نکن زمان قدیمه که همه چی سر جاش باشه. 3
EchoBrk ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 به هر حال مشتی ، سرور داره خرجشو از این موضوعات بن و گلد و .. در میاره منکرش نشیم بهتره 2
HaDi ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 درود ادمین @Omid مدارک بن ایشون رو آپلود کنید.
Omid ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، HaDi گفته است: درود ادمین @Omid مدارک بن ایشون رو آپلود کنید. درود مدرک اول مدرک دوم مدرک سوم و مدارک پک غیر مجاز در شکایت اقای @JonBernthaL بوده که ظاهرا پاک شده
BayernMunich ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 @HaDi داخل رکورد هاش با Cleo اومده رنگ Hp و Wanted رو تغییر داده + Auto 2 2 داخل این شکایت هم که @Omid پین کرده ٫ این پلیر رفته و رکوردش رو پاک کرده در اون سایت که گندی که زده رو پاک کرده باشه . هر رکورد دیگه ای هم بزاره ضایع هم به صورت غیر مجاز مود ریخته و 2 2 داره .
HaDi ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 درود مدارک ارسالی ادمین صحیح بوده و شکایت رد میشود. Closed
ارسالهای توصیه شده