[pG]BOB ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[pG]BOB نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Matiin @Noah نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: بازیکن و وی ای پی مدارک شکایت: توضیحات: فحش های دسته بالا و +45 چندین بار فحش های زشت و رکیک به من داده اند والا من که روم نمیشه بقیشو بزارم اخه خیلی بیشتر از این هم اسکرین شات دارم ولی خب چه میشه کرد دیگ گفتم این شخص رو کاراشونو انجام بدین و میوتشون کنید با تشکر . ادمین مربوطه: @Omid @Amir 1
Omid ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 7 ساعت قبل، [pG]BOB گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[pG]BOB نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Matiin @Noah نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: بازیکن و وی ای پی مدارک شکایت: توضیحات: فحش های دسته بالا و +45 چندین بار فحش های زشت و رکیک به من داده اند والا من که روم نمیشه بقیشو بزارم اخه خیلی بیشتر از این هم اسکرین شات دارم ولی خب چه میشه کرد دیگ گفتم این شخص رو کاراشونو انجام بدین و میوتشون کنید با تشکر . ادمین مربوطه: @Omid @Amir درود هر دو پلیر مجازات خواهند شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده