[pG]MiRooo ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):[pG]MiRooo نام کاربری ادمین مورد شکایت:KoMiser رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):[pG] مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا:من میخواستم /cuff بزنم اشتباهی ایپی تی اس گذاشتم ان بنم کنید xDD 1 1
Detroit ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 قصد دخالت ندارم اما میتونی با فشار دادن اسکرول ماوس شخصی که نزدیکتونه رو کاف کنید .
Valhalla ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، [pG]MiRooo گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):[pG]MiRooo نام کاربری ادمین مورد شکایت:KoMiser رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):[pG] مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا:من میخواستم /cuff بزنم اشتباهی ایپی تی اس گذاشتم ان بنم کنید xDD درود ، قصد دخالت نیست ولی زمانی که شما بابت دادن آیپی و ... بن میشید بهتره درخواست آن بن کنید اقدام هلپر اشتباه نبوده ، برای بار اول ممکنه مشکلی نداشته باشن و آن بنتون کنن باید داخل تاپیک زیر درخواست خودتونو اعلام کنید https://arenagame.ir/forum/forum/61-درخواست-آن-بن/ بدرود.
[pG]MiRooo ارسال شده در 21 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 1404 @Saint میزنم برام کار نمیکنه نمیدونم چرا
Valhalla ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 8 ساعت قبل، Peace گفته است: همتون میگید قصد دخالت نیست ولی ... هدف کمک و آگاه سازیه نه کل کردم نه چیزی :/ 1
Barad_Deep ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 درود. قصد دخالت نیس ولی 😅 تو این چند روز چند نفر اشتباهی ایپی تی اس گزاشتن خیلی عجیبه. 1
kapak ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 3 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: درود. قصد دخالت نیس ولی 😅 تو این چند روز چند نفر اشتباهی ایپی تی اس گزاشتن خیلی عجیبه. قصد دخالت ندارم ولی بن شدن :D 2
ارسالهای توصیه شده