sufi ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: drugV نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Bloody نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): owner bloody من را بدون درخواست کیل کیل کرد و بعد هم مرا با بمب منفجر کرد.صرفا بخاطر اینکه زده بودمش.خواستار آنرنکی این پلیر را دارم. @Stoic @MrRid3r @WexyPow 1
DrugV ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 @WexyPow اینو چی میگی؟ اینم یه روز آنرنک من یه روز بن؟؟؟ تازه من 2 روز بن دارم نه یه روز. خیلی جالبه. یکی صدتا کار خلاف میکنه یه جریمه میگیره
Araash ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 اینطوره دیگه مدیریت سرور. ایشون به ما با ابیوز تاپ منفی میده بعد cchat میده بعد مارو بن میکنه. بعد ما رو انرنک میکنین؟! #Tnx ?
DrugV ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 @WexyPow بن من دو روزه هست نه یکروزه! رسیدگی کنید. من نمیدونم چرا من بن شدم وقتی افراد رنک دار من رو بی دلیل کیک میدن من برای فرار از کیک شدن چه چاره ای داشتم؟ بعد ممد نایت چرا اون افراد رو بن نداد بابت اختلال در سرور؟؟؟؟
Araash ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 شما میایید من ابیوز میکنید و بعد بن میدید اختلال ایجاد میکنید. خیلی پر رو هستی که میای برا من میگی اینارو چرا بن ندادن؟! ماشالله که تو تی اس مایک نمیگیری ضر بزنی فقط تو سایت شاخ میشی؟!
DrugV ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 31 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : شما میایید من ابیوز میکنید و بعد بن میدید اختلال ایجاد میکنید. خیلی پر رو هستی که میای برا من میگی اینارو چرا بن ندادن؟! ماشالله که تو تی اس مایک نمیگیری ضر بزنی فقط تو سایت شاخ میشی؟! اولا من تی اس میکروفونم کار نکرد خواستی تلگرامم بیا ببین کی چطور حرف میزنه. من 25 سالمه. ادب و حدتو رعایت کن! @WexyPow @Stoic @MohammadReza
Radical ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 موضوع به مدیرکل گزارش داده شده و دراولین فرصت بررسی میکنند. @KeJoL و @drugV لطفا رعایت کنید. ?
WexyPow ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۶/۹ در 15:33، sufi گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: drugV نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Bloody نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): owner bloody من را بدون درخواست کیل کیل کرد و بعد هم مرا با بمب منفجر کرد.صرفا بخاطر اینکه زده بودمش.خواستار آنرنکی این پلیر را دارم. @Stoic @MrRid3r @WexyPow در 13 ساعت قبل، drugV گفته است : @WexyPow بن من دو روزه هست نه یکروزه! رسیدگی کنید. من نمیدونم چرا من بن شدم وقتی افراد رنک دار من رو بی دلیل کیک میدن من برای فرار از کیک شدن چه چاره ای داشتم؟ بعد ممد نایت چرا اون افراد رو بن نداد بابت اختلال در سرور؟؟؟؟ دوست عزیز بنده دیروز شما رو Unban کردم. اشخاص مربوطه هم 1 روز کامل آنرنک شده بودند لطفا به تصمیماتی که گرفته میشود احترام بگذارید.
WexyPow ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۶/۹ در 15:33، sufi گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: drugV نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Bloody نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): owner bloody من را بدون درخواست کیل کیل کرد و بعد هم مرا با بمب منفجر کرد.صرفا بخاطر اینکه زده بودمش.خواستار آنرنکی این پلیر را دارم. @Stoic @MrRid3r @WexyPow @BlooDy مدارکی برای دفاع از خود دارید ؟! ?(زمان ارائه دفاعیات خود تا ساعت 12 ظهر بوده و در صورت ارائه نکردن مدارک جریمه خواهید شد)
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری