Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @SiLeNT نام کاربری ادمین مورد شکایت: @KomiSeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite 2 HELPER نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: هلپر خاطی بدون هیچ دلیلی میوت داده! درخواست مجازات این هلپر بیلیاقت رو دارم. @HaDi @BlooDy 2
KoMiSeR ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 با سلام درود خدمت علی جان عزیز مدرک:خدمت شما شما در /pm یا هر کجا که بود به @AQ[A]LI توهین کردید کسی غیر از این آقا دیشب unrank نشد حتی شما باید بیشتر mute میشودید اما time بنده اجازه نمیداد هر کسی اول خودش را باید اصلاح کند و بعد دیگران را آرزو توفیق با تشکر 4
Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 20 دقیقه قبل، KomiSeR گفته است: با سلام درود خدمت علی جان عزیز مدرک:خدمت شما شما در /pm یا هر کجا که بود به @AQ[A]LI توهین کردید کسی غیر از این آقا دیشب unrank نشد حتی شما باید بیشتر mute میشودید اما time بنده اجازه نمیداد هر کسی اول خودش را باید اصلاح کند و بعد دیگران را آرزویه توفیق با تشکر اونکه بله ولی فکر نمیکنم به شما یا **** کلمه فیلتر شده **** دیگه ربطی داشته باشه! من داخل /pm به @Matiinاین حرف رو زدم نه در پیوی آک علی (به قول شما😁). در ضمن این وارنی هم که گرفتید در صورتی مجاز به ورود هستید که تبلیغی صورت گرفته باشه. راستی لطفا هکسره هم رعایت کن، آرزویه درست نیست باید بنویسی آرزوی. @HaDi @BlooDy منتظر بودم این هلپر بیاد معذرتخواهی بکنه، ولی ظاهرا دست پیش رو گرفته پس نیفته. رسیدگی کنید لطفا. 3
AQ[A]LI ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، KomiSeR گفته است: با سلام درود خدمت علی جان عزیز مدرک:خدمت شما شما در /pm یا هر کجا که بود به @AQ[A]LI توهین کردید کسی غیر از این آقا دیشب unrank نشد حتی شما باید بیشتر mute میشودید اما time بنده اجازه نمیداد هر کسی اول خودش را باید اصلاح کند و بعد دیگران را آرزو توفیق با تشکر کیه که درک کنه جو میگیر اینارو میزنن آن رنک مهم نیست دمت گرم @KomiSeR🫶🏻 1
AQ[A]LI ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 1 ساعت قبل، Ali001 گفته است: اونکه بله ولی فکر نمیکنم به شما یا **** کلمه فیلتر شده **** دیگه ربطی داشته باشه! من داخل /pm به @Matiinاین حرف رو زدم نه در پیوی آک علی (به قول شما😁). در ضمن این وارنی هم که گرفتید در صورتی مجاز به ورود هستید که تبلیغی صورت گرفته باشه. راستی لطفا هکسره هم رعایت کن، آرزویه درست نیست باید بنویسی آرزوی. @HaDi @BlooDy منتظر بودم این هلپر بیاد معذرتخواهی بکنه، ولی ظاهرا دست پیش رو گرفته پس نیفته. رسیدگی کنید لطفا. معذرت خواهی ؟ جو گرفته تورو ها کیی تو که بیاد ازتو معذرت خواهی کنه 1
AQ[A]LI ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، KomiSeR گفته است: با سلام درود خدمت علی جان عزیز مدرک:خدمت شما شما در /pm یا هر کجا که بود به @AQ[A]LI توهین کردید کسی غیر از این آقا دیشب unrank نشد حتی شما باید بیشتر mute میشودید اما time بنده اجازه نمیداد هر کسی اول خودش را باید اصلاح کند و بعد دیگران را آرزو توفیق با تشکر @Omid بازم حرفمو باور نکردی مهم نیست اینو بفهم که تا چیزی نگن من زبون باز نمیکنم فوش بدم یا کل کل کنم خودت برسی کن ببینی یکی به تو همچنین حرفی بزنه ببینم ساکت میمونی ؟ @Amir دیشب یادته چی گفتی ؟ نگاه کن ببین این مدرک رو همینو بهت گفته بودن بد تر از من جواب میدادی بدرود 1
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 10 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: کیه که درک کنه جو میگیر اینارو میزنن آن رنک مهم نیست دمت گرم @KomiSeR🫶🏻 همینه دیگه این همه بهشون کمکم کرده باشی بازم .... میزنن تیم استفی که پشت هلپرشون نباشه به چه دردی میخوره به جای این که موضوع رو به طور دیگه نگاه کنن که یکم درک کنن یکم فکر کنن که چرا این هلپر همچین کاری کرده یا ازش بپرسن منصفانه به هیچجاشون نیست قصد توهین به اعضای استف نداشتم این موضوع رو باید میگفتم 2
AQ[A]LI ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 هم اکنون، Mr_Bad_Boy گفته است: همینه دیگه این همه بهشون کمکم کرده باشی بازم سیکتو میزنن تیم استفی که پشت هلپرشون نباشه به چه دردی میخوره به جای این که موضوع رو به طور دیگه نگاه کنن که یکم درک کنن یکم فکر کنن که چرا این هلپر همچین کاری کرده یا ازش بپرسن منصفانه به هیچجاشون نیست قصد توهین به اعضای استف نداشتم این موضوع رو باید میگفتم حرفت حق بود این همه خوبی هرچی مپ خواستن براشون زدم اما اخر همین کاری که گفتی رو کردن :)
Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: معذرت خواهی ؟ جو گرفته تورو ها کیی تو که بیاد ازتو معذرت خواهی کنه آدم اشتباه کنه معذرت خواهی میکنه حالا میخواد طرف مقابل دوست باشه یا دشمن. از تو انتظار درک ندارم، مدرسه رو تموم کن میفهمی چی میگم. ادیت: البته ربطی به مدرسههم نداره یکم شعور لازمه که ظاهرا تو ازش هیچی نمیدونی. 1 1
AQ[A]LI ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 56 دقیقه قبل، Ali001 گفته است: آدم اشتباه کنه معذرت خواهی میکنه حالا میخواد طرف مقابل دوست باشه یا دشمن. از تو انتظار درک ندارم، مدرسه رو تموم کن میفهمی چی میگم. ادیت: البته ربطی به مدرسههم نداره یکم شعور لازمه که ظاهرا تو ازش هیچی نمیدونی. اولن مدرسه نمیرم دمومن همین تو شعور داری برای یه ایران بسه سوم بشین خودتو قضاوت کن من با همه مثل خودشون رفتار میکنم
Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 22 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: اولن مدرسه نمیرم دمومن همین تو شعور داری برای یه ایران بسه سوم بشین خودتو قضاوت کن من با همه مثل خودشون رفتار میکنم تو کمتر از دو روز رنک داون، آنرنک و حتی میوت شدی، نذار محرومیت از انجمن به لیستت اضافه بشه بچه جان. اینقدر اسپم نکن و تو پستی که بهت مربوط نیست دخالت نکن. مموتی چی میگه؟ آب و بریز همونجایی که میسوزه😂 1 1
AQ[A]LI ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، Ali001 گفته است: تو کمتر از دو روز رنک داون، آنرنک و حتی میوت شدی، نذار محرومیت از انجمن به لیستت اضافه بشه بچه جان. اینقدر اسپم نکن و تو پستی که بهت مربوط نیست دخالت نکن. مموتی چی میگه؟ آب و بریز همونجایی که میسوزه😂 رنک داون من به هیچ **** کلمه فیلتر شده **** ربطی به شما ندارع بچه جان من به یکی از اعضای استف دیگه انداختم رنک داون شدم این موضوع به شما ربطی ندارع بچه جون دیروز معلوم بود مال کی داشت میسوخت خوشم نمیاد با چهار تا بچه مثل تو بحث کنم پس ببند اون دهنتو بعدم منظورت از محرومیت از سایت مثل اکانت خودته دیگه ؟
Omid ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 درود مدارک شما معتبر نیست. باید در مدرک ارسالی تاریخ میلادی مشخص باشد لطفا عکس کامل را ارسال کنید. تمامی کاربران دخالت و کل کل کرده در این شکایت وارن دریافت خواهند کرد.
Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 1 ساعت قبل، Omid گفته است: درود مدارک شما معتبر نیست. باید در مدرک ارسالی تاریخ میلادی مشخص باشد لطفا عکس کامل را ارسال کنید. تمامی کاربران دخالت و کل کل کرده در این شکایت وارن دریافت خواهند کرد. خود هلپر قبول کرده میوت داده، دنبال چی هستی؟ تا ۱ ساعت دیگه آپلود میکنم.
Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 4 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: .
Ali001 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، Omid گفته است: درود مدارک شما معتبر نیست. باید در مدرک ارسالی تاریخ میلادی مشخص باشد لطفا عکس کامل را ارسال کنید. تمامی کاربران دخالت و کل کل کرده در این شکایت وارن دریافت خواهند کرد. متأسفانه موقع سیو کردن عکس به جا سیو از کپی، سیو کردم و راه برگشتی هم نداره ظاهرا. ولی این دلیل نمیشه بخوای شکایت رو رد کنی! به چن دلیل: اول اینکه خود هلپر قبول کرده میوت داده، چت لاگ فرستادم واست و اسکرینی که به قول تو تاریخ میلادی نداره. در این مورد هم میتونیم از روی اسکرینی که خود هلپر قرار داده استفاده کنیم که تاریخ میلادی به درستی افتاده. حرفی نمیمونه به نظرم درخواست رسیدگی دارم. مدرک به همراه تاریخ میلادی
Omid ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 هلپر خاطی وارن دریافت خواهد کرد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده