Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:$king_kilear$ نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:نمی دونم کیه نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :wexy_pown مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:_ مدارک شکایت: توضیحات:این اکانت من وقتی میخواستم باهاش بیام سمپ دیدم یکی با اکانتم داره بازی میکنه و دیونه شدم چون توش nrg_500و20میلیون پول داشتم بهش پیام دادم اکانتم بده گفت این دیگه اکانت منه و nrgمال منه مدیران کمک کنین من واسه این جوون کندم نزارید اکانتم بره خواهش میکنم و میتونید تو چت ها ببینید که چجوری میخواد من و دیونه کنه گفتم میدم سایت گفت بده سایت م هک میکنم این هکر از اکانت من بیارین بیرون لطفا............و اینم عکس اکانت هک شدم اگه بالایmapرو ببینید میبنید که نام من $king_kilear$نوشته شده اما اون جوری منو هک کرده که خودمم باور نمیکنم لطفا اکانتم و بدین ممنون از مدیران
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 10 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1398 چرا رسیدگی نمیشه این هکر اکانت مو نابودکرد
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 10 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 5 ساعت قبل، $ramin_kilear$ گفته است : چرا رسیدگی نمیشه این هکر اکانت مو نابودکرد اقا یکی رسیدگی کنھھھھھھھھھھھھھھھھھھھ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radical ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 درود لطفا فرم را درست پر کنید؛ فرمتون ناقص هست. همچین کامل توضیح دهید که چگونه این اتفاق افتاد، تاریخ و ساعت مشخصی ارائه کنید که این اتفاق افتاد تا این موضوع دقیق بررسی شود.
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 اکانت من رو ایشون هک کرده بودن و من از طریق ایمیل ام رمز اکانت رو برگشت دادم ایشون ان ار جی و پولشون رو در اکانت من گذاشته به من هیچ ربطی نداره و این یعنی مال منه 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 مدارک موجوده که ایشون منو تحدید به هک کرده و اعطراف کرده اکانت overdoseرو هک کرده در صورت درخواست میزارم 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 تو هکر نوبی هستی که رمز و عوض میکنی و نام رو ولی ایمیل رو عوض نمیکنی من ایمیل رو دست نزدم و نام قبلی این اکانت [.KingALi.]بوده 1
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 11 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۶/۱۱ در 11:30، [.DarkALi.] گفته است : اکانت من رو ایشون هک کرده بودن و من از طریق ایمیل ام رمز اکانت رو برگشت دادم ایشون ان ار جی و پولشون رو در اکانت من گذاشته به من هیچ ربطی نداره و این یعنی مال منه پس شما بودی که اکانت من رو هک کردی ممنون از اطرافتان دوست عزیز من اکانت هیچ کسی را هک نکردم اکانت خودم هست اگر بهipسازنده اکانت نگاه کنید میبینید که درpcمن ساخته شده وباز هم ممنون از اطرافتان بسیار متشکرم واگر هم مدارکی مبنی بر هک من دارید بفرستید مدیران رسیدگی کنید@stoic 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 در 26 دقیقه قبل، $ramin_kilear$ گفته است : پس شما بودی که اکانت من رو هک کردی ممنون از اطرافتان دوست عزیز من اکانت هیچ کسی را هک نکردم اکانت خودم هست اگر بهipسازنده اکانت نگاه کنید میبینید که درpcمن ساخته شده وباز هم ممنون از اطرافتان بسیار متشکرم واگر هم مدارکی مبنی بر هک من دارید بفرستید مدیران رسیدگی کنید@stoic عزیزم تو که تو دیس نام خودتو رامین هکر گذاشتی و تحدید به هک میکنی چجوری میتونی ایمیل من رو توی اکانت خودت بزاری 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 http://s3.picofile.com/file/8371192884/New_Microsoft_Word_Document.docx.html این فایل word من عکس هارو قرار دادم 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 http://s3.picofile.com/file/8371193342/New_Microsoft_Word_Document_3_.docx.html و این فایل word که من در اون مدرک بازگشت اکانت خود را دارم اصلا اقای رامین هکر شما بگو که ایمیل من رو چرا رو اکانت خودت گذاشتی و اگه ادمین ها برن و نگاه کنن name قبلی این اکانت [.KingALi.]بوده است 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 یکم هم فیلم هندی کرد من تو عمرام کلا یک بازی افلاین اونم با دیدن 10000 فیلم هک کردم ? 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 عجب دره زمونه ای شده اکانته تو هک میکنن بر میگردونیش میان میگن اکانته خودشونو هک کردن 1
MrHeSaM ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 چیزی تحت عنوان هک وجود ندارد! شما حتما پسورد اکانتتون رو در اختیار شخص دیگری قرار دادید. ای پی های ورودی به این اکانت براتون توی پیام خصوصی انجمن ارسال میشه و نام شخصی که وارد اکانتتون شده براتون مشخص میکنیم. در ضمن ایمیل هیچ راهی برای تعویض ندارد! میتونید به پنل کاربری برید و از طریق ایمیل رمز اکانتتون رو عوض کنید!
ارسالهای توصیه شده