رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 3
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): FriendlyBax
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): screenshot_2026-03-14_203043_yhge.png
توضیحات و شرح ماجرا: با کمال میل آماده pc check هستم و اینکه لطفا تجربه کسب کن بعد بن کن
درصورت دخالت ادمین دیگر بجز @HaDi دوباره و دوباره پست میشود 
فیلمی که بن شدم بخاطرش: Click

arenagame_samp
ارسال شده در

بنده معمولا دخالت نمیکنم و قصد کمک و راهنمایی دوست من در رکورد ارسالیت هنگام 2-2 گانت به دیگل چنج میشه deagle در صورتی که micro smg  uzi هم در  loudout خودت داری که باید طبق اسکریپت به اون چنج میشد این امر فقط با auto 2-2 cleo  نسخه بتا اولیه که در سال 1395 منتشر شد امکان پذیر است و همچنین در حالت استان گانتون چنج شد!!!!!!!!!!!!! @Omid @Fascism  @HaDi
Staff note

ارسال شده در
2 دقیقه قبل، SWAT گفته است:

بنده معمولا دخالت نمیکنم و قصد کمک و راهنمایی دوست من در رکورد ارسالیت هنگام 2-2 گانت به دیگل چنج میشه deagle در صورتی که micro smg  uzi هم در  loudout خودت داری که باید طبق اسکریپت به اون چنج میشد این امر فقط با auto 2-2 cleo  نسخه بتا اولیه که در سال 1395 منتشر شد امکان پذیر است و همچنین در حالت استان گانتون چنج شد!!!!!!!!!!!!! @Omid @Fascism  @HaDi
Staff note

ارشیا عزیزم شما که طبق معمول میگید یه تایم مشخصی داره اون وقت تو فیلم نیوفتاد که off کردم و بازم چنج کردم گانمو؟ تحلیلاتونو دوست دارم در اصرع وقت به روانشناس جهت تخمین ضریب هوشیتون و تشخیص سندرم دان مراجعه کنید ممنون

ارسال شده در

چی چی داری برا خودت میگی ؟؟ پی سی چک تو این وضعیت ملت تو خر گیر آوردی ؟

auto 2 2 داره داد میزنه تو رکورد تو cleo نباشه exe هست .  auto 2 2 ت هم از اوناست که به راست کلیک حساسه و با کلیک راست ۲ ۲ صورت میگیره . @Omid ثانیه 5 , 6 , 7 کامل مشخصه . 

دس خدا

ارسال شده در
9 دقیقه قبل، Bi[G]SmoKe گفته است:

چی چی داری برا خودت میگی ؟؟ پی سی چک تو این وضعیت ملت تو خر گیر آوردی ؟

auto 2 2 داره داد میزنه تو رکورد تو cleo نباشه exe هست .  auto 2 2 ت هم از اوناست که به راست کلیک حساسه و با کلیک راست ۲ ۲ صورت میگیره . @Omid ثانیه 5 , 6 , 7 کامل مشخصه . 

دس خدا

اگر قضیه از این قراره یه owner یا manager بگیریم از هرکی فشار خوردیم بزنیم بنش بدیم خوبه؟🤣

• Like 1
  • Sad 1
ارسال شده در
30 دقیقه قبل، iTsOver گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 3
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): FriendlyBax
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): screenshot_2026-03-14_203043_yhge.png
توضیحات و شرح ماجرا: با کمال میل آماده pc check هستم و اینکه لطفا تجربه کسب کن بعد بن کن
درصورت دخالت ادمین دیگر بجز @HaDi دوباره و دوباره پست میشود 
فیلمی که بن شدم بخاطرش: Click

• Like 8
  • Thanks 1
ارسال شده در

درود

اقدام هلپر صحیح بوده

استفاده از هر گئنه چیت که موجب برتری شما شود ممنوع است.

بسته شد.

• Like 1
  • Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...