iTsOver ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): FriendlyBax مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: با کمال میل آماده pc check هستم و اینکه لطفا تجربه کسب کن بعد بن کن درصورت دخالت ادمین دیگر بجز @HaDi دوباره و دوباره پست میشود فیلمی که بن شدم بخاطرش: Click
SWAT ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 بنده معمولا دخالت نمیکنم و قصد کمک و راهنمایی دوست من در رکورد ارسالیت هنگام 2-2 گانت به دیگل چنج میشه deagle در صورتی که micro smg uzi هم در loudout خودت داری که باید طبق اسکریپت به اون چنج میشد این امر فقط با auto 2-2 cleo نسخه بتا اولیه که در سال 1395 منتشر شد امکان پذیر است و همچنین در حالت استان گانتون چنج شد!!!!!!!!!!!!! @Omid @Fascism @HaDi Staff note
iTsOver ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 2 دقیقه قبل، SWAT گفته است: بنده معمولا دخالت نمیکنم و قصد کمک و راهنمایی دوست من در رکورد ارسالیت هنگام 2-2 گانت به دیگل چنج میشه deagle در صورتی که micro smg uzi هم در loudout خودت داری که باید طبق اسکریپت به اون چنج میشد این امر فقط با auto 2-2 cleo نسخه بتا اولیه که در سال 1395 منتشر شد امکان پذیر است و همچنین در حالت استان گانتون چنج شد!!!!!!!!!!!!! @Omid @Fascism @HaDi Staff note ارشیا عزیزم شما که طبق معمول میگید یه تایم مشخصی داره اون وقت تو فیلم نیوفتاد که off کردم و بازم چنج کردم گانمو؟ تحلیلاتونو دوست دارم در اصرع وقت به روانشناس جهت تخمین ضریب هوشیتون و تشخیص سندرم دان مراجعه کنید ممنون
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 چی چی داری برا خودت میگی ؟؟ پی سی چک تو این وضعیت ملت تو خر گیر آوردی ؟ auto 2 2 داره داد میزنه تو رکورد تو cleo نباشه exe هست . auto 2 2 ت هم از اوناست که به راست کلیک حساسه و با کلیک راست ۲ ۲ صورت میگیره . @Omid ثانیه 5 , 6 , 7 کامل مشخصه . دس خدا
iTsOver ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 9 دقیقه قبل، Bi[G]SmoKe گفته است: چی چی داری برا خودت میگی ؟؟ پی سی چک تو این وضعیت ملت تو خر گیر آوردی ؟ auto 2 2 داره داد میزنه تو رکورد تو cleo نباشه exe هست . auto 2 2 ت هم از اوناست که به راست کلیک حساسه و با کلیک راست ۲ ۲ صورت میگیره . @Omid ثانیه 5 , 6 , 7 کامل مشخصه . دس خدا اگر قضیه از این قراره یه owner یا manager بگیریم از هرکی فشار خوردیم بزنیم بنش بدیم خوبه؟🤣 1 1
Fascism ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 30 دقیقه قبل، iTsOver گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): FriendlyBax مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: با کمال میل آماده pc check هستم و اینکه لطفا تجربه کسب کن بعد بن کن درصورت دخالت ادمین دیگر بجز @HaDi دوباره و دوباره پست میشود فیلمی که بن شدم بخاطرش: Click 8 1
Omid ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 درود اقدام هلپر صحیح بوده استفاده از هر گئنه چیت که موجب برتری شما شود ممنوع است. بسته شد. 1 1
ارسالهای توصیه شده