Hosein ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Hosein نام کاربری ادمین مورد شکایت: @[pG]eRfAn_JeSTeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Owner نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Fascism مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: درخواست مدرک اگر به هر دلیلی اشتباه بن کرده درخواست انرنکشو دارم
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سلام و درود بابت اشتباه رخ داده از شما عذر خواهی میکنم شما انبن شدید ای دی اشتباه وارد شده بود
Hosein ارسال شده در 23 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 23 اسفند، 1404 امروز یکی از پلیر های کلنمون هم اشتباهی بن دادی و همینو گفتی واین مطلب که انجمن واسه ثبت شکایت گزاشتن دلیل نمیشه شما رفتی رنک خریدی هر موقع عشقت کشید بن بدی و بیای بگی ایدی اشتباه زدم اونم وقتی تیم استف تو سرور هست درخواست انرنک ایشون رو دارم
Omid ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 11 ساعت قبل، Hosein گفته است: امروز یکی از پلیر های کلنمون هم اشتباهی بن دادی و همینو گفتی واین مطلب که انجمن واسه ثبت شکایت گزاشتن دلیل نمیشه شما رفتی رنک خریدی هر موقع عشقت کشید بن بدی و بیای بگی ایدی اشتباه زدم اونم وقتی تیم استف تو سرور هست درخواست انرنک ایشون رو دارم با ادمین خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده