iMatin ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Matiin نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Demeter امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 7000 یا نمیدونم یادم نیست رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): پلیر نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Truth مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Here توضیحات و شرح ماجرا: خب من خیلی مشکوک شدم اینکه ایشون اومدن ماشین رو به صورت خیلی عجیبی چرخاندند و نمیدونم یک جای دیگه هم شک داشتم اونم اینه که وقتی ماشین میخواد منفجر بشه یک دفعه به صورت خیلی اتفاقی از ماشین به صورت 2 متر یا 3 متر از ماشین دور میشه و واقعا منو به شک انداخت لطفا بررسی شود 3
Demeter ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 باگ نیست به نظر خودت؟ یا دارین به هر دری میزنین یچیو بهونه کنین؟ وقتی پیاده میشم میپرم دقت کن وقتی میپری خودتم دقیقا کنار من میای رو زمین 1
Demeter ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 البته فایت اینجا خیلی هیجان داشت حق داشتی بیای سایت. بلاخره رفیقت که کیک شد خودتم که رفتی جیل 1
Sina ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 شکایت کرده ازت مدرک بزاری نه اینکه کل کل کنی پسر خوب D: مدرک نداری بگو بنت کنن 2 1
Omid ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 14 ساعت قبل، Demeter گفته است: البته فایت اینجا خیلی هیجان داشت حق داشتی بیای سایت. بلاخره رفیقت که کیک شد خودتم که رفتی جیل درود @Demeter تا 24 ساعت اینده مدارک خو را ارسال کنید.
ارسالهای توصیه شده