_Nikolai ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 با سلام به تیم مدیریت سرور به درخواست من و چندی ادمین میخواستم بگم CMD /makecar برای ADMIN بزارین . و برای اینکه حق OWNER ها ضایع نشه اکثر ID مشین ها را بردارید . به طور مثال : Tank , Dumper , hydra , hunter و . . . . ممنون میشم اگه این کارو بکنین . با تشکر از تیم مدیریت سرور . 1
Radical ارسال شده در 11 شهریور، 1398 ارسال شده در 11 شهریور، 1398 هر رنک سرور امکانات منحصر به فرد خودش رو داره و هرچی رنک بالاتر خریداری کنید تعداد CMD و قابلیت های بیشتری رو در دسترس خواهید داشت. امکان تایید این پیشنهاد شما نیست.
_Nikolai ارسال شده در 11 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 1398 یک cmd که این حرفارو نداره . و در ضمن اگر به پست دقت کنید من گفتم براش محدودیت بزارید . اصلا ۵ تا ماشین هم بشه درست کرد خوبه . با تشکر .
HajAta ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۶/۱۱ در 16:14، Kiarash_Axk گفته است : با سلام به تیم مدیریت سرور به درخواست من و چندی ادمین میخواستم بگم CMD /makecar برای ADMIN بزارین . و برای اینکه حق OWNER ها ضایع نشه اکثر ID مشین ها را بردارید . به طور مثال : Tank , Dumper , hydra , hunter و . . . . ممنون میشم اگه این کارو بکنین . با تشکر از تیم مدیریت سرور . درود . این Cmd رو Owner یا سینیور هلپر به بالا می توانند استفاده کنند .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری