رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Oosta
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @_MaX_
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ...
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):...
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): کلیک
توضیحات و شرح ماجرا: طبق زمان دستبند زدنم که میبینید پلیر h کرده و داره تیر اندازی میکنه اخرم چاین سا کشید منو کیل داد این پلیر جلو پلیر های تازه وارد چیت میزنه و باعث بهم ریختن نظم سرور میشه درخواست بن داعمی.

• Haha 2
arenagame_samp
ارسال شده در
10 دقیقه قبل، Oosta گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Oosta
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @_MaX_
امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ...
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):...
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): کلیک
توضیحات و شرح ماجرا: طبق زمان دستبند زدنم که میبینید پلیر h کرده و داره تیر اندازی میکنه اخرم چاین سا کشید منو کیل داد این پلیر جلو پلیر های تازه وارد چیت میزنه و باعث بهم ریختن نظم سرور میشه درخواست بن داعمی.

لطفا به تایم کاف شدن و تایم اونموقع سرور نگاه کنید 13:33 کاف میکنه و وقتی که انکاف میشه ساعت 13:35 دقیق‌ست! و وقتی ۲ دقیقه از کاف بگذره دستبند باز میشه

• Like 1
  • Thanks 1
ارسال شده در
3 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است:

لطفا به تایم کاف شدن و تایم اونموقع سرور نگاه کنید 13:33 کاف میکنه و وقتی که انکاف میشه ساعت 13:35 دقیق‌ست! و وقتی ۲ دقیقه از کاف بگذره دستبند باز میشه

۲ دقیقه بیشتر بصورت اتومات دستبند باز میشه حدود ۳ ۴ دقیقه  مدارک تایم کمتری ام دارم حتی ضمنا دخالت نکنین

• Haha 1
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Oosta گفته است:

۲ دقیقه بیشتر بصورت اتومات دستبند باز میشه حدود ۳ ۴ دقیقه  مدارک تایم کمتری ام دارم حتی ضمنا دخالت نکنین

درود

شما ساعت ۱۳:۳۳ کاف دادین، و ساعت ۱۳:۳۵ کیل شدید، طبق چیزی که داخل بازی وجود داره، اگر شما کسی رو کاف کنید، بعد ۲دقیقه دستبند اون بازیکن باز میشه و میتونه فرار کنه، اگر شما این رو قبول ندارید، به قول خودتون مدارک‌تون رو ارسال کنید. باتشکر 

بدرود :21:

• Like 3
  • Thanks 1
ارسال شده در

درود 

اگر از چیت ( uncuff ) بخواد استفاده بشه آبجکت دستبند رو دست پلیر باید بمونه ولی ازونجایی که دستبندی روی دست ایشون نیست نشون میده که دستبندش باز شده و از چیتی استفاده نکرده 

• Like 6
  • Thanks 1
  • in love 1
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Peace گفته است:

درود 

اگر از چیت ( uncuff ) بخواد استفاده بشه آبجکت دستبند رو دست پلیر باید بمونه ولی ازونجایی که دستبندی روی دست ایشون نیست نشون میده که دستبندش باز شده و از چیتی استفاده نکرده 

ماهم دستبندمون باز شده بود تا پلیر رو کیل کردیم گذاشت سایت بن شدیم:22: :45:

• Haha 1
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Oosta گفته است:

درخواست اخطار به تمامی افرادی که در پست دخالت کردن 

@HaDi

@Amir

اخطار یا وارن رو که میگیریم، من درخواست مدارک بیشتر کردم، نه اینکه شما بیاین بنویسین درخواست اخطار

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...