Oosta ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Oosta نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @_MaX_ امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ... رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): کلیک توضیحات و شرح ماجرا: طبق زمان دستبند زدنم که میبینید پلیر h کرده و داره تیر اندازی میکنه اخرم چاین سا کشید منو کیل داد این پلیر جلو پلیر های تازه وارد چیت میزنه و باعث بهم ریختن نظم سرور میشه درخواست بن داعمی. 2
Barad_Deep ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 10 دقیقه قبل، Oosta گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Oosta نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @_MaX_ امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: ... رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): کلیک توضیحات و شرح ماجرا: طبق زمان دستبند زدنم که میبینید پلیر h کرده و داره تیر اندازی میکنه اخرم چاین سا کشید منو کیل داد این پلیر جلو پلیر های تازه وارد چیت میزنه و باعث بهم ریختن نظم سرور میشه درخواست بن داعمی. لطفا به تایم کاف شدن و تایم اونموقع سرور نگاه کنید 13:33 کاف میکنه و وقتی که انکاف میشه ساعت 13:35 دقیقست! و وقتی ۲ دقیقه از کاف بگذره دستبند باز میشه 1 1
Oosta ارسال شده در 24 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1404 3 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: لطفا به تایم کاف شدن و تایم اونموقع سرور نگاه کنید 13:33 کاف میکنه و وقتی که انکاف میشه ساعت 13:35 دقیقست! و وقتی ۲ دقیقه از کاف بگذره دستبند باز میشه ۲ دقیقه بیشتر بصورت اتومات دستبند باز میشه حدود ۳ ۴ دقیقه مدارک تایم کمتری ام دارم حتی ضمنا دخالت نکنین 1
ArtinBesT ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، Oosta گفته است: ۲ دقیقه بیشتر بصورت اتومات دستبند باز میشه حدود ۳ ۴ دقیقه مدارک تایم کمتری ام دارم حتی ضمنا دخالت نکنین درود شما ساعت ۱۳:۳۳ کاف دادین، و ساعت ۱۳:۳۵ کیل شدید، طبق چیزی که داخل بازی وجود داره، اگر شما کسی رو کاف کنید، بعد ۲دقیقه دستبند اون بازیکن باز میشه و میتونه فرار کنه، اگر شما این رو قبول ندارید، به قول خودتون مدارکتون رو ارسال کنید. باتشکر بدرود 3 1
Peace ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 درود اگر از چیت ( uncuff ) بخواد استفاده بشه آبجکت دستبند رو دست پلیر باید بمونه ولی ازونجایی که دستبندی روی دست ایشون نیست نشون میده که دستبندش باز شده و از چیتی استفاده نکرده 6 1 1
BlooDFuRy ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، Peace گفته است: درود اگر از چیت ( uncuff ) بخواد استفاده بشه آبجکت دستبند رو دست پلیر باید بمونه ولی ازونجایی که دستبندی روی دست ایشون نیست نشون میده که دستبندش باز شده و از چیتی استفاده نکرده ماهم دستبندمون باز شده بود تا پلیر رو کیل کردیم گذاشت سایت بن شدیم 1
Oosta ارسال شده در 24 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1404 درخواست اخطار به تمامی افرادی که در پست دخالت کردن @HaDi @Amir
ArtinBesT ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 1 دقیقه قبل، Oosta گفته است: درخواست اخطار به تمامی افرادی که در پست دخالت کردن @HaDi @Amir اخطار یا وارن رو که میگیریم، من درخواست مدارک بیشتر کردم، نه اینکه شما بیاین بنویسین درخواست اخطار 1
Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود شکایت شما رد شد. مدرک ارسالی جهت اثبات کافی نبود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده