NiGhTVipeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 سلام خدمت تیم استف بازیکن BlooDFuRy@ بی دلیل و بی جهت من را کیل میده و بعدم فحش ناموس میده و پیام را میبنده که من نتونم به اون چیزی بگم لطفا پیگیری کنید
NiGhTVipeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، NiGhTVipeR گفته است: سلام خدمت تیم استف بازیکن BlooDFuRy@ بی دلیل و بی جهت من را کیل میده و بعدم فحش ناموس میده و پیام را میبنده که من نتونم به اون چیزی بگم لطفا پیگیری کنید
NiGhTVipeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 1404 36 دقیقه قبل، NiGhTVipeR گفته است: مدرکت نامعتبره چون لوگو ارناگیم معلوم نیست
NiGhTVipeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 1404 peygiri nmikoonid???????????????
BlooDFuRy ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 3 دقیقه قبل، NiGhTVipeR گفته است: مدرکت نامعتبره چون لوگو ارناگیم معلوم نیست چرا وقتی میدونی مدرکت نامعبتره چون لوگو ارناگیم معلوم نیست توش شکایت میکنی؟
NiGhTVipeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 25 اسفند، 1404 سلام خدمت تیم استف این پلیر روی اکانت من است و رمز اکانت من را میدونه این کلمه chera peygiri nemikoonid????? رو خودش نوشته و من همچین کلمه ای ننوشتم
[Mr]Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود قصد دخالت ندارم ولی @NiGhTVipeR عزیز مدارکت معتبر نیست . لوگوی و تاریخ میلادی آرناگیم باید معلوم باشه . 1
BlooDFuRy ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 17 دقیقه قبل، NiGhTVipeR گفته است: سلام خدمت تیم استف این پلیر روی اکانت من است و رمز اکانت من را میدونه این کلمه chera peygiri nemikoonid????? رو خودش نوشته و من همچین کلمه ای ننوشتم
BlooDFuRy ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 32 دقیقه قبل، NiGhTVipeR گفته است: سلام خدمت تیم استف این پلیر روی اکانت من است و رمز اکانت من را میدونه این کلمه chera peygiri nemikoonid????? رو خودش نوشته و من همچین کلمه ای ننوشتم والا ما ب شما پول قرض دادیم برنگردوندی ک حلالت شاید پول نیاز داشتی خودم برات بازیو نصب کردم حالا هم برا خودم شاخ میشی؟ فکر کنم الان بابات میرسه خونه زود لپتاپش رو جمع کن تا بهت چیزی نگه بزنی زیر گریه هنوزم میترسی بابات بفهمه با لپتاپش بازی میکنی راستی طبق فرم شکایت نکردی جوجه کوچولو اها یبارم یادته بن شده بودی گریه میکردی میگفتی تروخدا برام انبن بگیر؟🤣
Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود لطفا شکایت رو طبق فرم انجام بدید و همچنین اسکرین شات رو کامل و با F8 بگیرید که تاریخ و لوگو آرناگیم معلوم باشد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده