Nadder_Shah ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ARyaN._.GfT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:lucky نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: توضیحات:اولا ایشون وقتی dm میکنه خودشون رو چرا جیل نمیده؟؟ دوما فحاشی بن داره؟؟!! از کی تا حالا فحاشی بن داشته؟؟؟
inFamous ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 شما دارین به خانواده بنده توهین میکنید و سزاوار 50 مین بن هستین ! کار درستی نیست . میوت واسه این حرف کافی نیست کسی که فکر کنه اینو بگه فقط میوت میشه همیشه از این کار استفاده میکنه پس همون 50 مین بن باشید بهتره !
HajAta ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 درود این پست @Stoic یا @WexyPow رسیدگی می کند
inFamous ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 آقای thinker شما در حدی نیستین که کار منو قضاوت کنین نه از لحاظ رنک نه از لحاظ سن !
inFamous ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 در ۱ ساعت قبل، TinkeR گفته است : کاره شما اشتباه بود ، فحاشی میوت داره که می توانید تایمشو بالا ببرید . آقای thinker شما در حدی نیستین که کار منو قضاوت کنین نه از لحاظ رنک نه از لحاظ سن !
.StoRm. ارسال شده در 12 شهریور، 1398 ارسال شده در 12 شهریور، 1398 در 34 دقیقه قبل، LucKy گفته است : آقای thinker شما در حدی نیستین که کار منو قضاوت کنین نه از لحاظ رنک نه از لحاظ سن ! من داخل کلن ایشون هستم و به عنوان شاهد پست رو قضاوت میکنم. هر چقدر هم ایشون فش رکیکی داده باشن هیچ ادمینی حق برای بن دادن پلیری نداره این قانون سروره.این که از نظر خودتون کارتون درست بوده به ما ربط نداره و در حال ابیوز کردید و قانونو زیر پا گذاشتید وشما هم در جایگاهی نیستید که از خودتون حکم بدید دوما از کجا معلوم ایشون به شما فحاشی کردند؟ خوشحال میشیم مدارکتون رو قرار بدین تا ببینیم به کدوم جرم بن دادید؟ ادمین های دیگری نظیر @WexyPow قبلا به همین دلیل آن رنک شده بودن.حالا هم نوبت ایشونه هیچ حرف دیگری ندارم و خواستار آن رنک و مجازات ایشون هستم
MrHeSaM ارسال شده در 13 شهریور، 1398 ارسال شده در 13 شهریور، 1398 این ادمین جریمه شد. ممنون بابت گزارش صحیح شما!
ارسالهای توصیه شده