Hosein ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Hosein نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @[pG]eRfAn_JeSTeR امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 40599 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): @Amir نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): .. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: ایشون اومده aim زده بن شده بد نه پستی گزاشته نه شکایتی کرده نه واسه شکایتی که ازش شده مدرکی گزاشته بعد @Amirانبنش کرده به دلیل بخشش بدون هیچ دلیلی؟؟؟؟؟؟
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 اگه قرار بود بخشش بدون دلیل باشه بن هم نمیشدم ولی شما یه فیلم اوردی سر اینکه زدمت میگی سایلنت ایم شاید اون لحظه لگ بودی شانسی هزار تا اتفاق افتاده بعد اسمش ایم میشه و به نا حق بنده بن شم؟ اگه همون موقع بهم میگفتی ریکورد میگرفتم من که از همه فایتام ریکورد نمیگیرم
Hosein ارسال شده در 27 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 1404 هم اکنون، [pG]eRfAn_JeSTeR گفته است: اگه قرار بود بخشش بدون دلیل باشه بن هم نمیشدم ولی شما یه فیلم اوردی سر اینکه زدمت میگی سایلنت ایم شاید اون لحظه لگ بودی شانسی هزار تا اتفاق افتاده بعد اسمش ایم میشه و به نا حق بنده بن شم؟ اگه همون موقع بهم میگفتی ریکورد میگرفتم من که از همه فایتام ریکورد نمیگیرم بحث من کلا یه چیز دیگس اون شکایته رسیدگی شد بسته شد اصلا شک داری میتونی بازش کنی زده پلیر خاطی مجازات شد
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 من نبودم وقتی رسیدگی شده بود وقتی برگشتم صحبت شد در این مورد با توجه به صلاح دید ادمین مربوطه بنده انبن شدم لطفا از شکایت بی مورد و اسپم خوداری کنید
Hosein ارسال شده در 27 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 1404 مراحل شکایت کردن خیلی طول میکشه قرار نیست از یکی شکایت کنیم بن شه فرداش بدون هیچ حرفی انبن شه 1
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 مراحل انبن شدنش هم برای من طول میکشه برای چیزی که حقم نبوده
Amir ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 درود بخشش از طرف بنده و با توجه به اینکه پلیر سابقه بن قبلی بخاطر چیت نداشته و تعهد دادن که دیگر چیت نزنن. در صورت تکرار گزارش دهید چند برابر مجازات شود. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده